luni, 30 martie, 2020
18.5 C
București

POR 2014-2020: peste 3.000 de contracte de finanţare semnate

Autoritatea de Management pentru Programul Operaţional Regional (POR) 2014-2020 a semnat, până în prezent, peste 3.000 de contracte de finanţare pentru beneficiarii programului (autorităţi publice şi private), valoarea totală a contractelor depăşind 18,59 de miliarde de lei (aproximativ 4,15 miliarde de euro).

Proiectele vizează investiţii atât în sectorul public, cât şi în cel privat, în domenii precum: creşterea eficienţei energetice a blocurilor de locuinţe şi clădirilor publice, transportul public, conservarea şi valorificarea monumentelor istorice, regenerarea mediului urban, modernizarea drumurilor judeţene, dezvoltarea turismului, infrastructura socială şi educaţională, creşterea competitivităţii mediului de afaceri.

Prin finanţarea celor peste 3.000 de contracte, Programul Operaţional Regional va contribui la crearea a peste 7.000 de noi locuri de muncă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ULTIMA ORĂ

Ordonanța care prevede amânarea ratelor rediscutată de Guvern

Executivul a adoptat, joi, Ordonanța de urgență care privește suspendarea plății ratelor la bancă pentru o perioadă...

Coronavirus: cazuri mortale după folosirea chloroquinei în Franța

Morți și efecte toxice cardiace în mai multe spitale din Franța la persoane infectate cu coronavirus, după administrarea hydroxychloroquinei

1.952 de persoane infectate cu coronavirus

Până astăzi, 30 martie, pe teritoriul României, au fost confirmate 1.952 de cazuri de persoane infectate cu...

Ministerul Educaţiei a publicat un set de resurse de antrenament pentru elevii care vor susţine examenele naţionale

În contextul suspendării cursurilor, pentru pregătirea elevilor în vederea susţinerii examenelor naţionale, Ministerul Educaţiei şi Cercetării a...

TRENDING