Pozitivă la Covid-19, dna ministru de Externe al Belgiei se află la terapie intensivă

Dna Sophie Wilmès (45 ani), șefa diplomației belgiene, a fost lăsată la terapie intensivă în urma contaminării cu Covid-19. Este conştientă și comunică, situația domniei sale este OK, a declarat purtătoarea sa de cuvânt. Sophie Wilmès a anunțat sâmbăta trecută pe Twitter că a fost testată pozitiv la coronavirus, după ce avusese unele simptome suspecte. A mers la spital miercuri seară, unde a fost imediat supusă tratamentului intensiv.

Belgia, cu 10.539 decese provocate de coronavirus, este una dintre țările Europei cele mai îndoliate în urma efectelor coronavirusului și a doua din lume, având cel mai mare număr de morți în raport cu populația.

Joi seară, în Belgia erau recenzați, în total, 253.386 cazuri de contaminați – o cifră reprezentând dublul celei de acum o lună – și 3.274 bolnavi spitalizați. O situație considerată de autorități drept foarte gravă, impunând începând de lunea trecută închiderea cafenelelor, a restaurantelor, precum și stare de urgență între miezul nopții și ora 5.00 dimineaţa.

Foto: By Thomasdaems89 – Own work, CC BY-SA 4.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=86384211

- Publicitate -

1 COMENTARIU

  1. Si ce ne pasa noua de ministra de externe a Beljiei ? Ce mare personalitate e ? Si la noi s-au infectat Andreea Esca si mArcel Pavel cu coranovirus, iar beljienii nici n-au observat acest lucru

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

WWW