Premiera documentarului Francesco, despre Papa Francisc, difuzată pe 5 aprilie

Documentarul extraordinar este regizat de Evgeny Afineevsky, nominalizat la Oscar

În regia unui producător și regizor nominalizat la Oscar, Evgeny Afineevksy, „Francesco” oferă publicului un acces fără precedent către Sfinția Sa Papa Francisc, dezvăluind un lider global care abordează situații complexe și dificile cu umilitate, înțelepciune și generozitate către toată lumea.

Documentarul duce privitorul într-o călătorie care accentuează empatia incredibilă de care dă dovadă Papa Francisc, un lider care continuă să inspire și să dea speranță oamenilor într-un moment extraordinar din viețile noastre. „Francesco” abordează subiecte precum încălzirea globală, refugiații și imigranții, emanciparea femeilor, abuzurile sexuale, LGBTQ, pandemia și multe altele care figurează în știrile de zi cu zi. Documentarul reușește astfel să examineze felul în care oamenii pot lua inițiativa pentru a face tranziția spre un nou mod de viață în secolul 21.

FRANCESCO poate fi urmărit pe Discovery Channel luni, 5 aprilie, la ora 22:00.

Pe lângă accesul fără precedent alături de Papa Francisc, documentarul intră în mai multe detalii despre viața acestuia datorită unor interviuri cu cei care i-au fost și îi sunt alături, inclusiv cu nepotul său, Jose Ignacio Bergoglio, cu Sfinția sa Papa Benedict al XVI-lea, precum și cu Juan Carlos Cruz, o victimă și un activist al celor care au trecut prin abuzuri sexuale, dar și cu călugărița Norma Pimentel, care luptă pentru refugiații din Statele Unite.

„Francesco” oferă un portret al unui om care și-a dedicat viața pentru a aduce oamenii împreună într-o adevărată comunitate globală.

Telespectatorii sunt încurajați să se alăture conversației din jurul documentarului și pe social media, folosind hashtag-ul #Francesco.

FRANCESCO este un documentar original Discovery; regizat și produs de Evgeny Afineevsky; producători: Den Tolmor, Eric Esrailian, Teri Schwartz; producători executivi: Ted Hope, Colleen Camp, Mark Monroe, Tomáš Srovnal, Michelle Bertrán Neve, Svetlana Chistyakova, Bonnie Abaunza, Bohdan Batruch, Regina K. Scully, Elba Luis Lugo, Geralyn White Dreyfous, Robert Fyvolent. Documentarul este produs de Afineevsky-Tolmor Production alături de UCLA School of Theater, Film and Television (UCLA TFT), PFX – Postproduction and Visual Effects Studio și în asociere cu Diamond Docs. ICM Partners a oferit servicii de distribuție. Acordul a fost negociat de către ICM Partners din partea producătorilor.

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW