10.2 C
București
duminică, 9 mai

Primăria Sectorului 4 ridică o staţie ISU în strada Perşani nr. 2

Unitatea va deservi partea de sud a sectorului 4, o parte din sectorul 5, dar şi o porţiune importantă a judeţului Ilfov. Astfel, timpul de intervenţie, atât al autospecialelor de pompieri, cât şi al ambulanţelor SMURD se va reduce considerabil.

Aceasta va avea aproape 1.100 de metri pătraţi, dispuşi pe un regim de înălţime P+1 şi va rezulta ca urmare a demolării ruinelor vechi de peste 75 de ani, existente în acest moment pe terenul din strada Perşani nr. 2.

Clădirea noii unităţi ISU va găzdui 3 autospeciale de intervenţie în caz de calamitate, între care şi o ambulanţă, precum şi spaţii administrative pentru angajaţii ISU-BIF, precum birouri, dormitoare, bucătărie, sală de mese, alte spaţii tehnice şi vestiare.

Unitatea va avea, de asemenea, şi o componentă educaţională, în sensul că la parterul clădirii vor fi amenajate 3 săli de curs unde copiii şi tinerii sectorului 4 vor fi instruiţi în vederea consolidării cunoştiinţelor privind modul de comportament în cazul unor situaţii de urgenţă.

Costurile de construire a unităţii de pompieri din strada Perşani nr. 2 se ridică la 4,9 milioane de lei şi vor fi suportate din bugetul local al Sectorului 4.

Lucrările de construire vor dura 5 luni.

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW