Publicis Groupe anunță achiziția Tremend

Publicis Groupe [Euronext Paris FR0000130577, CAC 40] a anunțat miercuri achiziția Tremend, una dintre cele mai dinamice companii independente de consultanță și dezvoltare software din Europa Centrală și de Est. Cu o expertiză avansată în tehnologii emergente, confirmată de peste 60 de milioane de utilizatori ce folosesc soluțiile dezvoltate pentru clienții săi, Tremend va deveni cel mai nou centru global pentru Publicis Sapient.

Cu sediul în București, România, Tremend a fost înființată în 2005 de Ioan Cocan și Marius Hanganu și deservește o bază largă și diversificată de clienți din domenii precum sectorul financiar, automotive, telecomunicații, healthcare, tehnologie și educație. Cu peste 16 ani de experiență în consultanță, strategie și implementare pentru proiecte software și management de produs, Tremend are o echipă puternică de peste 650 de experți în inginerie software, cu competențe profesionale avansate și un grad înalt de căutare pe piață.

Suntem impresionați de viziunea echipei Tremend, de nivelul avansat al abilităților și capacităților sale în jurul metodologiei Agile și de expertiza sa profundă pe această piață. Alăturarea Tremend la Publicis Sapient reprezintă o extindere puternică a modelului nostru global de livrare distribuită și ne așteptăm să creștem rapid atât echipa, la 2.500 de experți până în 2025, precum și amprenta noastră geografică în regiune”, a declarat Nigel Vaz, CEO Publicis Sapient. „Suntem, de asemenea, încântați de potrivirea culturală puternică dintre cele două organizații și așteptăm cu nerăbdare să generăm împreună și mai mult impact asupra clienților.”

Nigel Vaz

Obiectivele Tremend au fost întotdeauna să dezvoltăm pentru partenerii noștri cele mai bune produse cu ajutorul echipei noastre uimitoare, să îi sprijinim în gestionarea provocărilor, să contribuim la accelerarea creșterii lor și să aducem plus valoare brandurilor într-o lume în continuă și rapidă schimbare”, au declarat fondatorii Tremend, Ioan Cocan și Marius Hanganu. „Unirea forțelor cu Publicis Sapient va contribui la propulsarea pe piață a acestui parteneriat, într-o perioadă în care clienții noștri au nevoie de unele dintre cele mai importante și provocatoare inițiative de până acum.”

Marius Hanganu şi Ioan Cocan

În contextul unei cereri în continuă creștere pentru servicii de transformare digitală a afacerilor, Publicis Groupe își extinde expertiza în Europa pentru a-și servi mai bine clienții și a-i ajuta să obțină un avantaj competitiv în zona de comerț. Alăturarea companiei Tremend va extinde capacitățile de inginerie agilă ale Publicis Sapient și va diversifica amprenta geografică. După joint venture-ul inovator lansat cu SCB în decembrie, în Asia de Sud-Est, acesta este un nou pas în expansiunea internațională a Publicis Sapient”, a declarat Arthur Sadoun, președinte și CEO al Publicis Groupe.

Tranzacția rămâne supusă aprobărilor obișnuite din partea autorității de concurență relevante.

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

WWW