Puternic cutremur în Afganistan. Un prim bilanţ anunţă peste 900 de morţi şi cel puţin 600 răniți

 Un cutremur cu magnitudinea de 6,1 grade pe scara Richter a zguduit sud-estul Afganistanului în noaptea de marţi spre miercuri, a anunţat purtătorul de cuvânt al guvernului afgan, Bilal Karimi. Potrivit unui bilanţ provizoriu, cel puţin 920 persoane şi-au pierdut viaţa şi în jur de 600 sunt rănite. Iar numărul victimelor creşte de la o oră la alta, spun autorităţile afgane.  Majoritatea deceselor confirmate sunt semnalate în provincia Paktika, unde cel puţin 100 de persoane au fost ucise și 250 rănite, a declarat Mohammad Nassim Haqqani, șeful autorității de gestionare a dezastrelor din administrația talibană. Sunt raportate decese și în provinciile Nangarhar și Khost, din estul ţării, a adăugat el. Autoritățile verifică în aceste momente dacă există şi alte victime, transmite Reuters.
„Adresăm un apel agenţiilor pentru ajutorare în situaţii excepţionale să vină urgent cu ajutoare pentru victimele cutremurului, pentru a se evita o catastrofă umanitară”, a lansat purtătorul de cuvânt al guvernului.

- Publicitate -

1 COMENTARIU

  1. 22-06-2022. 22:2+2=13 ALLAH; 6:2+2+2=7 MAHOMED numerele literelor si laturilor numelor divine. Acesta este calculul matematic ceresc care a indicat provenienta cutremurului devastator de miercuri, cu magnitudinea de 6.1 grade pe scara Richter din sud-estul Afganistanului.
    Temeliile planetei Pamant in Casa Raiului in care stau sau placile tectonice: 9+1 in dormitor, una in bucatarie. 9+1+1.
    TEMELIILE 24 ELIAS TISBITA 24; Temeliile 14 MARIA 14; TEMEL.IILE. TEMEL-Temerile, IILE-Ilie. Temerile de Ilie. Ma privati de somn si-mi provocati dureri la CREIER din august 2015 pana-n prezent, aratand clar ca nu va e frica de placile tectonice. O SA VA FIE FRICA!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

WWW