Qualitance îl numește pe Cristian Anghel în poziția de Managing Director

Qualitance, companie internațională de inovație, tehnologie și inteligență artificială, fondată în România, anunță alăturarea lui Cristian Anghel în echipa de management și numirea sa ca Managing Director. Compania își continuă planurile de creștere prin proiecte complexe de transformare digitală pentru organizații mari, iar rolul lui Cristian Anghel va fi definitoriu în urmarea direcțiilor strategice ale companiei, prin coordonarea echipelor de design, dezvoltare și livrare de servicii.

Cristian Anghel are o experiență de 18 ani în domeniul tehnologiei informației, desfășurată în companii cu activitate în România, Franța și Canada. Anterior Qualitance, Cristian a activat timp de 11 ani în Pentalog, companie franceză de tehnologie, unde, în calitate de Delivery Center Manager, a condus echipe mari de ingineri și programatori, distribuite la nivel național. De asemenea, parcursul profesional al lui Cristian include Redline Communications, companie multinațională canadiană de telecomunicații în care și-a adus contribuția timp de 8 ani. De-a lungul carierei, Cristian Anghel a evoluat în toate etapele de dezvoltare profesională – de la programator, inginer senior, technical leader, team leader, customer support product manager până la director de proiect, practices manager și director de centru – dobândind, astfel, o experiență solidă în dezvoltarea și livrarea de servicii de tehnologie pentru organizații mari din categoria „blue chips”, companii mici și mijlocii, inclusiv startup-uri din domenii diferite, precum telecom, retail sau sănătate.

“În strategia noastră de dezvoltare, rămân prioritare parteneriatele cu organizații mari din România și din afara țării, pentru care dezvoltăm proiecte complexe de transformare digitală. Suntem încântați de venirea lui Cristian în echipa noastră și avem încredere că, prin experiența sa valoroasă în domeniul serviciilor de tehnologie, expunerea la culturi de business diferite și proiectele internaționale de anvergură, vom continua să consolidăm aceste parteneriate valoroase la nivelul de exigență al economiei hiper scalabile în care trăim”, declară Mike Parsons, CEO Qualitance.

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW