miercuri, 8 aprilie, 2020
18.9 C
București

Raben Group deschide primul depozit din Bulgaria, la Sofia

Raben a deschis primul depozit din Bulgaria, în Sofia, la începutul lunii noiembrie 2019. Bulgaria este una dintre economiile aflate în plină expansiune în Europa de Est, cu accent pe industriile auto, chimică, textilă și alimentară.

Este un loc unde se întâlnesc estul și sud-vestul Europei. Comerțul cu alte țări UE reprezintă 69% din exporturile bulgare (15% în Germania, 9% în Italia și 9% în România). Exporturile în Turcia reprezintă 8%.

În ceea ce privește importurile, 64% provin din statele membre ale UE (12% din Germania, 8% din Italia și 7% din România).

Prezența noastră în Bulgaria ne oferă posibilitatea de a face o punte de legătură între Grupul Raben și partea de sud-est a Europei. Turcia, Grecia și țările balcanice au o prezență solidă pe hărțile comerciale ale Bulgariei, ceea ce ne va ajuta să contribuim la dezvoltarea viitoare a afacerii noastre”, – a declarat Tomasz Nieżwicki, directorul Regiunii CEE la Grupul Raben., potrivit moneybuzz.ro.

Din noiembrie, activăm pe această piață prin HUB internațional din Sofia, oferind legături directe, zilnice, cu o rețea parteneră de 6 depozite în întreaga țară, care angajează un total de 200 de angajați calificați”.

Raben Logistics Bulgaria intenționează să își dezvolte activitatea de afaceri pentru a acoperi întreaga țară, oferind servicii de înaltă calitate în domeniul distribuției interne și internaționale (LTL, FTL).

Compania intenționează să implementeze conexiuni internaționale majore cu țări precum: Germania, România, Italia, Polonia sau Ungaria, unde Grupul are deja propriile unități de afaceri. Compania bulgară dorește să se concentreze pe deservirea clienților din industria auto, chimică, textilă și de prelucrare a produselor alimentare.

Prin deschiderea unei sucursale în Bulgaria, Grupul Raben a adăugat a 13-a piață pe harta sa europeană. Compania are peste 130 de depozite în următoarele țări: Cehia, Olanda, Germania, Ungaria, Lituania, Letonia, Estonia, Polonia, Slovacia, Ucraina, România, Italia și, de asemenea, Bulgaria din noiembrie 2019.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ULTIMA ORĂ

Coronavirus: 2.000 de morți în ultimele 24 de ore în Statele Unite. Cel mai greu bilanț zilnic la nivel mondial

Numai în statul New York s-au înregistrat în ultimele 24 de ore 731 morți, de asemenea un...

Centrul Ceh stă de vorbă cu artiştii, chiar și în vremea pandemiei

Începând de joi, 9 aprilie, Centrul Ceh va publica câte un interviu video săptămânal cu artişti români...

UNBR spune că s-au înmulțit falșii avocați care oferă consultanță online

Având în vedere că în perioada stării de urgenţă profesioniştii sunt obligaţi prin lege să comunice cu...

Micro-granturi ADFRSurvival pentru artiștii independenți

Asociația Pentru Dezvoltarea Filmului Românesc (ADFR) vine în ajutorul artiștilor independenți din industria cinematografică, afectați de starea...

TRENDING