RADET: ​De luni începe în București încărcarea cu apă a instalaţiilor de energie termică

De luni, va începe în București încărcarea cu apă a instalaţiilor de alimentare cu energie termică, acţiunea fiind necesară pentru pregătirea reţelei de termoficare în noul sezon de încălzire 2018-2019, anunță RADET București.


Data privind începerea furnizării agentului termic pentru încălzire va fi anunţată ulterior, precizează RADET, într-un comunicat de presă postat pe site-ul instituției.
„Rugăm consumatorii RADET să ia toate măsurile necesare pentru finalizarea lucrărilor la instalaţiile interioare din imobile, pentru a evita incidentele (inundaţii în apartamente) ce pot apărea odată cu încărcarea acestora. Asociaţiile de Proprietari racordate la sistemul centralizat de termoficare trebuie să se asigure că instalaţiile interioare proprii de alimentare cu energie termică sunt în stare de funcţionare şi că lucrările din interiorul imobilelor sunt finalizate”, arată Regia.
RADET are în exploatare 1.012 puncte termice, staţii centralizate și module termice, 47 centrale termice de cvartal și o centrală termică de zonă Casa Presei. RADET furnizează energie termică pentru peste 8.200 de blocuri de locuinţe şi aproximativ 300 imobile, precum şi pentru aproximativ 5.100 de instituţii, obiective sociale şi agenţi economici.

- Publicitate -

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

WWW