Randamentul investiției în pariuri

În lumea pariurilor trebuie să fim atenți la fiecare piață pe care investim. Analizele bine fundamentate sunt esențiale, dar, în plus, trebuie să controlați întregul volum al investiției voastre și să puteți calcula dacă vă oferă profit sau nu. În acest articol, vom discuta despre randamentul investiției în pariuri și cât de important este pentru sănătatea financiară a bugetului vostru. Însă, înainte de asta vrem să vă dăm un pont. Intrați pe 10pariuri.ro, căci acolo veți găsi zilnic informații utile despre pariuri, oferite de experți în domeniu.

ROI: Ce este și cum se calculează?

Termenul ROI este un acronim pentru expresia Return on Investment, care vine din engleză. Practic, este instrumentul folosit pentru a verifica dacă aveți un sold pozitiv sau negativ. Mai exact cât de eficiente au fost investițiile în pariuri.

Este necesar să spunem că ROI-ul nu se folosește doar în pariuri, ci în orice domeniu al tranzacțiilor mondiale. Adică, pentru a avea mai multe posibilități de a genera profituri din pariuri sportive, un control bun asupra fluxului vostru de numerar este esențial.

Într-un mod mai clar: ROI-ul vă va spune dacă aveți profit sau pierderi, comparând ceea ce ați investit la o casă de pariuri.

• Calcul ROI

Pentru a avea rezultatul corect al calculului, scădeți pur și simplu pierderile voastre din totalul câștigat și apoi împărțiți la valoarea investiției. Să vedem mai jos cum se face:

Total câștigat – Total pierdut / Total investiție

Să spunem că ați făcut o investiție de 1000 de lei și ați împărțit bugetul în 20 de unități de 50 de lei per unitate.

După un anumit volum de pariuri plasate, ați reușit să câștigați 300 de lei și să pierdeți 150 de lei, obținând, în final, cu un profit de 150 lei (3 unități). Cu aceste valori puteți calcula rentabilitatea investiției și veți ști randamentul pe care l-ați avut.

Deoarece calculul profitului / pierderii este deja făcut, trebuie să calculați ecuația: 150/1000 =, 015.

Pur și simplu înmulțiți această valoare cu 100, pentru a avea procentul investiției inițiale.

0,15 x 100 = 15% profit din investiții.

Cum se utilizează ROI-ul pentru a stimula rezultatele pariurilor

În primul rând, este necesar să înțelegeți că este important să știți să calculați ROI-ul și să cuantificați câștigurile sau pierderile pentru a profita de investiții la maxim.

În cele ce urmează vă vom da câteva sfaturi despre cum să-l folosiți în gestionarea bugetului vostru.

Când vă calculați soldul financiar, nu trebuie să faceți asta cu intenția de a ști doar dacă aveți profit sau pierderi, ci și unde înregistrați mai mult succes sau eșecuri.

Puteți împărți bugetul în unități și să faceți un tabel pentru a înregistra unde ați investit fiecare unitate, specificând sportul, echipa și piața în care ați investit.

Astfel, aveți mai mult control asupra provenienței profitului vostru și pierderilor.

Exemplu ROI:

Ați investit, într-o anumită perioadă, 100 de unități în fotbal, 100 de unități în baschet și 100 de unități în tenis.

În fotbal ați avut un profit de 30 de unități, în baschet profitul a fost de 15 unități, iar în tenis ați avut o pierdere de 20 de unități.

În acest exemplu, puteți calcula valoarea totală a investiției și să adunați câștigurile / pierderile:

+ 25 de unități (adunate cele 3 sporturi) / 300 de unități (adunate și cele 3 sporturi).

În acest caz, ați obține profit, ceea ce v-ar putea face să credeți că totul merge bine.

Dar vine o altă parte a gestionării investiției

Dacă nu ați calcula ROI-ul unui sport, ligi, individual, probabil veți continua să faceți același tip de pariuri, iar pe termen scurt / mediu, ați avea pierderi mai mari.

Calcularea rentabilității în fiecare sport vă oferă percepția reală a locurilor în care analizele voastre sunt corecte și în care dați greș.

Dacă vă place cu adevărat ceea ce faceți, vă puteți simți foarte bine în timpul plasării pariurilor, mai ales dacă urmăriți evenimente cu mai multă adrenalină și reușiți să vă îmbunătățiți cunoștințele în anumite sporturi.

Dar asta nu elimină faptul că trebuie să știți pe ce piețe să pariați și unde să vă investiți banii.

Bugetul vostru nu este infinit, așa că trebuie să apreciați banii, să aveți grijă de fiecare pas, pentru a nu paria în van.

Succesul nu este gratuit. Este necesar să studiați, să analizați și să investiți cu încredere. Găsirea instrumentelor pentru automatizarea acestor metode face ca modul vostru de acțiune să fie mai sigur în timp, generând rezultate mai bune. Mult noroc!

- PROMO - img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW