Renovarea casei: 5 lucruri în care merită să investești

Dacă ai ales să-ți renovezi casa înseamnă că îți dorești un loc mai confortabil, un spațiu în care să te simți bine împreună cu familia și prietenii. Totodată, renovarea nu este un proces ușor deoarece rezultatul este influențat de factori precum: bugetul de care dispui, timpul disponibil și produsele pe care alegi să le cumperi.

Dacă bugetul este una dintre problemele tale pentru o renovare cât mai eficienta, ar trebui să iei în calcul sa aplici pentru cardul de cumparaturi  CardAvantaj. Odată ce ți-ai setat bugetul, este timpul să discutăm despre cele mai esențiale lucruri în care merită să investești atunci când îți renovezi casa.

  1. Vopseaua lavabilă

Deși există o tendință de a cumpăra cele mai ieftine vopsele lavabile deoarece se consideră că e doar „o vopsea”, acest fapt nu este benefic pereților tăi. Este foarte important să alegi o vopsea lavabilă care să se curețe ușor de pete sau murdarie cu o cârpă din microfibră, care să nu necesite aplicarea mai multor straturi și o perioadă îndelungată pentru uscare. În plus, alege o vopsea care să reziste foarte bine la umezeală, mai ales dacă știi că umiditatea este un factor care afectează bunăstarea casei tale.

  1. Gresia și faianța

Dacă tot ești în procesul de renovare și ai un buget mare pentru investiție, nu alege să cumperi produse ieftine. Gresia și faianța nu sunt ușor de schimbat la fel cum schimbi un aparat de cafea și de aceea este important să oferi o atenție deosebită când achiziționezi aceste elemente. Dacă acestea nu sunt de calitate, se vor ciobi mai repede și vei avea avea nevoie de o recondiționare la scurt timp  după renovarea generală.

  1. Termopanele pentru ferestre

Alegerea termopanelor pentru ferestre este foarte importantă dacă îți dorești să oferi protecție casei tale împotriva umidității și a infiltrațiilor de apă, dar și pentru izolarea fonică, mai ales dacă locuiești într-un loc cu trafic aglomerat constant sau zgomotos. Totodată, un set de termopane calitative va păstra căldura în locuință in timpul perioadelor reci, dar și răcoarea pe perioada verii.

  1. Componente sanitare

Ar trebui să iei în calcul înlocuirea unor componente existente din baia ta, cum ar fi cabina de duș sau cada, sau recondiționarea acestora acolo unde este posibil. Având în vedere că ești în punctul în care renovezi complet fiecare încăpere, acordă o atenție deosebită locului unde faci baie deoarece acesta trebuie să reprezinte un spațiu de relaxare, confortabil și curat din toate punctele de vedere.

Ia în considerare schimbarea unor țevi care ți se par șubrede sau au ajuns în stadiul de coroziune, pentru a evita accidentele neplăcute, cum ar fi inundațiile.

  1. Componentele pentru bucătărie

Bucătăria este probabil al doilea cel mai important spațiu din casa ta care trebuie să ofere o senzație confortabilă și de curățenie totală deoarece acolo gătești și, cel mai adesea, îți petreci timp cu prietenii și familia. Gândește-te să achiziționezi mobilă și electrocasnice de înaltă calitate pentru bucătărie, pentru a îndeplini cei doi factori esenţiali. .

Atunci când te decizi să-ți renovezi casa sau apartamentul, notează-ți pe o listă toate lucrurile pe care vrei să le schimbi și care consideri că necesită o îmbunătățire – până la urmă, de aceea alegi să renovezi. Orientează-te către produse de buna calitate, chiar dacă ai nevoie să investești o sumă mai mare de bani, astfel încât să nu mai trebuiască să renovezi cât de curând.

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW