duminică, 12 iulie, 2020
19.9 C
București

Risc ridicat de incendii de vegetație în mai multe zone din Grecia

Ministerul de Externe îi atenționează pe românii care se află sau care intenționează să călătorească în Grecia, că în mai multe regiuni ale țării autoritățile locale au emis, începând de luni, o avertizare cu privire la un risc ridicat de incendii de vegetație, grad 4 din 5.

„Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află sau doresc să călătorească în Republica Elenă că Secretariatul General de Protecție Civilă a emis o avertizare cu privire la risc ridicat de incendiu de vegetație (grad 4 din 5), începând cu data de 29 iulie 2019, pe fondul vântului și al temperaturilor ridicate pentru: – regiunea Attica; – Lakonia; – Corint; – Chania (vestul Insulei Creta); – Grecia Continentală de Vest”, au transmis reprezentanții MAE.

Ministerul informează că românii pot solicita asistență consulară la numărul de telefon al Ambasadei României la Atena: +302106728879, apelurile fiind redirecționate către Centrul de Contact și Suport al Cetățenilor Români din Străinătate (CCSCR) și preluate de către operatorii Call Center, în regim de permanență. 


De asemenea, „cetățenii români care se confruntă cu o situație cu caracter de urgență, au la dispoziție și telefonul de permanență al Ambasadei României în Republica Elenă +306978996222 și cel al Consulatului General al României la Salonic +306906479076”, se arată în comunicatul MAE.

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ULTIMA ORĂ

Renumita operă arhitecturală “Sfânta Sofia”, pe cale să redevină moschee

Consiliul de Stat din Turcia, cel mai mare tribunal administrativ din această țară, a revocat vinerea trecută...

Donald Trump “își salvează” unul dintre prieteni de la închisoare

Președintele american a comutat pedeapsa aplicată lui Roger Stone, unul dintre apropiații săi, condamnat la 40 luni...

ANUNȚ DE PUBLICITATE PRIVIND CUMPĂRAREA UNUI IMOBIL CU DESTINAȚIA DE SEDIU PENTRU AUTORITATEA NAȚIONALĂ PENTRU ADMINISTRARE ȘI REGLEMENTARE ÎN COMUNICAȚII

AUTORITATEA NAȚIONALĂ PENTRU ADMINISTRARE ȘI REGLEMENTARE ÎN COMUNICAȚII, cu sediul în București, str. Delea Nouă, nr. 2,...

Parlamentul European dorește o Uniune Europeană a Sănătăţii

Pandemia COVID-19 a reliefat necesitatea de a conferi Uniunii Europene un rol mai important în domeniul sănătăţii,...