Rochii cununie civilă pentru doamne și domnișoare!

Dacă în calendarul dumneavoastră de evenimente deosebite, există și evenimente importante precum cununii civile, atunci, mai mult ca sigur că veți avea nevoie de puțin ajutor pentru a găsi o ținută…. potrivită pentru o asemenea ocazie!

Traficmeter.ro este un magazin online complet

Dacă ați reușit să faceți cumpărături online cel puțin o singură dată cu ajutorul magazinului Traficmeter.ro, înseamnă că știți despre ce fel de site complex discutăm. Dacă nu, atunci este timpul să aflați și dumneavoastră despre recomandarea noastră de astăzi.

Traficmeter.ro este poate, cel mai complex magazin online care există în acest moment în România. Faima lui se datorează în foarte mare parte și numărului foarte mare de parteneriate încheiate cu cele mai bune și complete magazine online de modă din România. Nu este vorba numai despre industria Fashion. Categoriile acestui shop online sunt atât de variate, încât veți avea nevoie de mai multe zile pentru a parcurge majoritatea categoriilor și a subcategoriilor pe care administratorii site-ului le-au pregătit special pentru dumneavoastră.

 Traficmeter.ro este unul din magazinele partenere care reușește, cu succes de fiecare dată, să surprindă în mod plăcut clienții site-ului. De aici ne interesează astăzi doar două categorii de produse: rochii cununie civila și categoria rochii mărimi mari.

Recomandări pentru rochii cununie civilă

Pentru că încă se poartă rochiile lungi din material subțire și pentru că vremea este foarte călduroasă, vă propunem ceva deosebit pentru un eveniment special important care are loc ziua. Este ținuta perfectă pentru prezența la o cununie civilă.

Rochia Answer Lab este comercializată de magazinul online Answear.ro. Acest magazin online are o relație comercială de colaborare cu site-ul Traficmeter.ro. Este vorba despre un model de rochie cloș confecționat foarte frumos din țesătură ornamentată. Mânecile sunt scurte, decolteul este foarte elegant și rotund. Stofa este subțire și inflexibilă tip vâscoză 100%.

Imprimeul este clasic. Nuanțe de verde închis. Poate fi purtată o pereche modernă de sandale decupate cu sau fără toc precum și o pereche de ghete înalte, dacă vremea o permite! Prețul este mic, doar 199.90 de lei costă în momentul de față.

Vrem să vă mai recomandăm un alt model de rochie din aceeași colecție Answear Lab. Aceasta este scurtă, culorile sunt deschise și este confecționată tot din vâscoză de foarte bună calitate 100%.

Țesătura este și ea ornamentată, de asemenea, la fel ca la modelul precedent.

Fasonul este drept, mânecile lungi, au manșete, decolteul este deschis în formă de V, croiala gâtului este în formă de șliț, prezintă frunze decorative la tiv.           

Pentru că este o rochie foarte fină, o recomandăm pentru ocazii speciale de zi. Trebuie să căutați accesoriile cele mai potrivite și încălțămintea care să se asorteze perfect. Este foarte recomandată pentru persoanele tinere, cu siluetă deosebită.

Rochii mărimi mari

Oferta magazinului online Traficmater.ro include produse de genul rochii marimi mari. Sunt produse recomandate persoanelor care doresc să poarte haine lejere, persoanelor mai plinuțe sau mai sunt recomandate pentru viitoarele mămici.

Elegante, frumos colorate, pentru ocazii obișnuite sau pentru ocazii speciale, rochiile de acest gen pot reprezenta o frumoasă ținută la diferite ocazii.

Pentru un eveniment mai festiv, nuntă, botez, petrecere importantă sau un eveniment corporate anunțat pe ultima sută de metri, puteți opta pentru modelul de rochie BAROCCA cu decolteu rotund și cu aplicații.

Prețul produsului este de doar 399.99 lei. Stilul este casual, culoarea neagră și materialul este din poliester 100%. va trebui să fiți atenți atunci când o spălați și când o călcați. Se poate deteriora foarte ușor. Recomandat este să apelați la serviciile unei firme profesioniste de curățat haine!

Modelele prezentate de noi au avut menirea de a vă oferi doar câteva exemple de produse care vă pot ajuta să vă formați o părere despre oferta magazinelor online care le comercializează. Cel mai recomandat este să analizați dumneavoastră fiecare produs în parte, atunci când veți avea puțin timp liber la dispoziție. În felul acesta veți descoperi și alte produse care pot să vă placă mult mai mult!

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW