România, în finala CESAwards, una dintre cele mai prestigioase competiţii regionale de inovaţie tehnologică

Druid, companie specializată în dezvoltarea de asistenţi virtuali inteligenţi, anunţă câştigarea la nivel naţional a tuturor celor 3 categorii la care a fost nominalizată în cadrul competiţiei regionale CESAwards, respectiv „Best AI StartUp”, „Best Newcomer” şi „StartUp of the Year”. 

Astfel, Druid va reprezenta România în finala competiţiei, care se va desfăşura în data de 21 noiembrie la Bucureşti.

CESAwards este una dintre cele mai importante competiții dedicate startup-urilor care oferă produse sau servicii bazate pe soluții tehnologice inovatoare. Competiția este organizată în Austria, Polonia, Cehia, Slovacia, România, Bulgaria, Serbia, Croația, Slovenia și Ungaria și are misiunea de a inspira sistemul antreprenorial și de a oferi recunoaștere startup-urilor cu cea mai rapidă creştere, cele mai inovative soluţii şi cele mai disruptive tehnologii.

Din peste 800 de nominalizări şi peste 60 de finalişti, doar 13 companii vor urca pe podium şi vor merge în etapa globală. CESAwards face parte din Global Startup Awards, competiţia globală care pune în lumina reflectoarelor, an de an, companiile care produc schimbări radicale prin soluţii tehnologice disruptive. Global Startup Awards uneşte cele mai îndrăzneţe soluţii tehnologice din 7 regiuni, acoperind 63 de ţări din Europa, Asia şi Africa.

„Druid oferă o soluţie pentru cea mai puternică schimbare în comportamentul uman modern: dorinţa de răspuns rapid, dorinţa de răspuns hiper-personalizat, dorinţa de răspuns din orice loc şi în orice moment. Druid este o hartă care conţine toate indiciile şi instrumentele prin care un angajat, client sau partener poate descoperi şi valorifica rapid cea mai importantă comoară – informaţia – într-un mod simplu, natural, conversaţional. Pentru această simplitate la suprafaţă este nevoie însă de multă tehnologie sub capotă. Druid a dezvoltat o tehnologie proprietară şi va continua să investească în dezvoltarea acestei tehnologii” declară Liviu Drăgan, CEO Druid.

- PROMO - img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW