5.8 C
București

Romanian Business Consult, un succes la ExpoShop- editia 2019

Aflată la cea de-a doua ediție, Conferința EXPO SHOP – Future Retail Solutions 2019, este dedicată serviciilor de retail și va reuni speakeri de top din companii de retail și servicii conexe, precum și furnizori de servicii, echipamente și soluții pentru retail.

Cei care doresc să fie martorii experienței în retail, sunt așteptați, în perioada 9 – 11 octombrie 2019, în pavilionul C1 din cadrul centrului expozițional Romexpo, la standul Romanian Business Consult – principalul furnizor și integrator de soluții IT pentru retail și industria alimentară din România.

Romanian Business Consult (RBC), oferă companiilor din retail soluții integrate pentru îmbunătățirea continuă a vânzărilor, a eficienței magazinelor și a experienței de cumpărare a clienților. În același timp, adaptează cele mai potrivite soluții software, hardware și servicii pentru a întruni nevoile clientilor săi.

Compania își propune să fie întotdeauna optiunea numarul unu a clienților din retail si industrie și unul dintre cei mai importanți jucători din segmentele noastre de expertiză.

Printre principalele soluții inovatoare care transformă rutina într-o experiență a viitorului se numără: rafturile care păstrează evidența produselor, numărate cu ajutorul camerelor de supraveghere, posibilitatea scanării produselor pentru a scăpa de cozile interminabile de la case și multe altele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ULTIMA ORĂ

China se pregătește pentru o îndelungată luptă cu coronavirus. Decesele au ajuns la 106, iar numărul contaminaţilor la peste 4.500

Comisia națională de sănătate, citată de corespondentul permanent la Beijing al ziarului "Les Echos", a anunțat că numărul victimelor epidemiei...

Indicatorul de Încredere Macroeconomică a crescut în luna decembrie

In luna decembrie 2019, Indicatorul de Incredere Macroeconomica al Asociatiei CFA Society Romania a crescut fata de...

Şeful Complexului Energetic Oltenia a fost schimbat din funcție

Consiliul de Supraveghere (CS) al Complexului Energetic Oltenia a decis înlocuirea din funcţie a directorului general al...

Piața locală de outsourcing a ajuns, la aproximativ 800 de milioane de euro

Piața locală de Business Process Outsourcing (BPO) a ajuns, în 2019, la o valoare de cca. 800 de...

TRENDING

Termocentralele CEO, afectate de seceta prelungită

Seceta prelungită afectează și sistemul termoenergetic și...