Săptămâna de fotbal. Rapid trece spectaculos de CFR Cluj

Rapid a reușit surpriza etapei în Liga 1 după ce a trecut de CFR Cluj, Steaua a terminat la egalitate cu Astra, iar Dinamo a înregistrat o nouă înfrângere.

Duminică seara, Rapid a câștigat cu 2-0 meciul cu CFR Cuj prin dubla reușită de Albu (min. 27 și 55). Meciul s-a jucat la Mioveni.

Este doar cea de-a doua înfrângere a CFR în campionat. Clujenii rămân lideri cu 30 puncte, iar Rapid rămâne pe locul 5, loc de play-off, cu 21 puncte.

Dinamo a pierdut din nou în campionat, de data aceasta în fața lui Gaz Metan Mediaș. Pentru medieșeni a înscris Deaconu (min. 36 și 38), iar pentru Dinamo a marcat Ivanovski din penalty (min. 84).

După acest rezultat, „câinii” rămân pe penultimul loc în clasamentul Ligii 1, cu doar 7 puncte acumulate în 12 etape.

Steaua 1 – Moroz 1

Steaua a terminat la egalitate, 1-1, cu Astra, un meci pe care l-a dominat total. „Militarii” au ratat în prima repriză din toate pozițiile, iar portarul Moroz poate fi considerat „îngerul păzitor” al echipei giurgiuvene.

Pentru Steaua a marcat golgheterul Chipirliu (min. 40), iar pentru Astra a înscris spectaculos Zaharia, direct din corner (min. 50).

Cu acest rezultat, Steaua rămâne pe locul 5 în Liga a 2-a cu 21 puncte, iar Astra pe ultimul loc cu -1 punct. Giurgiuvenii au o penalizare de 14 puncte dictată de FRF.

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW