Săptămâna de fotbal. Steaua trece de Sibiu, Dinamo pierde și cu CFR

La sfârșitul săptămânii care tocmai s-a încheiat, Steaua a reușit prima victorie după trei partide, în timp ce Dinamo a pierdut și cu CFR Cluj.

După egalul neașteptat cu Rapid, din 23 octombrie, Dinamo nu a mai reușit să obțină nici măcar un singur egal, a pierdut cu FC Argeș în Cupă și cu Sepsi și CFR în campionat.

Mai grav pentru „câini” este că înfrângerile cu echipele din Transilvania au venit la scor, 1-4 cu Sepsi și 0-3 cu CFR Cluj.

Chiar dacă în meciul de duminică și-au făcut apariția în primul 11 și câțiva jucători noi, atitudinea dinamoviștilor nu s-a schimbat, iar rezultatul s-a înscris în noul „normal”.

Cu acest rezultat, Dinamo rămâne pe penultimul loc în Liga 1, cu 8 puncte acumulate în 15 etape, doar Academica Clinceni având un parcurs mai slab.

Steaua își consolidează locul de play-off

Steaua a reușit, la Mediaș, cu FC Hermannstadt, prima victorie după trei etape consecutive fără succes. Mai mult, le-a administrat sibienilor și prima înfrângere din acest sezon.

Pentru steliști a marcat Buhăescu, ajuns la borna patru în acest sezon. Cu acest succes, Steaua rămâne pe locul 6 în campionat, la 4 puncte de următoarea clasată.

Mesaj Peluza Sud Steaua | sursă foto: facebook.com/UltrasStyleSteauaBucuresti

Fără „clone” în Ghencea

Mult mai interesat decât partida de sâmbătă, a fost mesajul transmis de suporterii Stelei, luni seara, la sediul clubului și în fața complexului sportiv din Ghencea.

Provocați de încercarea disperată a FC FCSB de a juca pe stadionul Steaua, ultrașii din Peluza Sud au luat atitudine și au arătat încă o dată că acest lucru este imposibil.

Rămâne de văzut cât vor înțelege din acest mesaj „jurnaliștii” trompetă ai clubului urzurpator și diverse personaje publice obscure care încearcă disperat să continue confuzia în rândul microbiștilor.

Pe lângă faptul că FC FCSB SA a fost chemată în judecată de Steaua pentru prejudicii de peste 37 milioane de euro, clubul din Ilfov mai are de plată și peste 1 milion de lei către Primăria București.

Din această sumă 878.380,73 lei reprezintă chiria pentru meciuri jucate pe Arena Națională, 137.093,39 lei utilitățile aferente și 41.495,17 lei penalități de întârziere.

Un mesaj de iubire pentru medici

Un mesaj mai puțin obișnuit pe stadionale de fotbal a fost afișat înainte de începerea partidei dintre AC Milan și Inter.

Supoterii milanezi din „Curva Sud” au realizat o coregrafie fastuoasă prin care și-au exprimat recunoștința pentru personalul sanitar implicat în lupta împotriva Covid-19.

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW