2.4 C
București
sâmbătă, 23 ianuarie

Scandalul „temperaturii” ia amploare după o intervenție a Poliției

În ultimele zile, măsurarea temperaturii la intrarea în magazine și instituții a făcut vâlvă pe rețelele sociale, fiind extrem de discutată, cu opinii atât pro cât și contra, dar și cu excese atât de partea susținătorilor, cât și a celor care o contestă. 

Scandalul „temperaturii” a luat amploare în urma unei intervenții a Poliției după ce trei persoane, dintre care o femeie și un bărbat, au provocat un scandal în fața unui hipermarket din sectorul 5 al Capitalei, după ce nu li s-a permis accesul în magazin.

Oamenii au refuzat să le fie luată temperatura de către agenții de pază care stau la intrarea în magazin. 

În momentul în care poliţiştii le-au solicitat clineților magazinului să se legitimeze, oamenii au refuzat să prezinte actele de identitate și au devenit irascibili, manifestând un comportament agresiv, motiv pentru care au fost imobilizate şi conduse la secția de poliţie.

Problemele au fost complicate de intervenția în forță a Poliției, care a trimis la magazinul în cauză nu mai puțin de opt agenți, iar pe Youtube circulă o înregistrare cu unul dintre bărbați care este încătușat și lovit de unul dintre polițiști.

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW