13.5 C
București
vineri, 23 aprilie

Securitatea cibernetică în contextul 5G, pe agenda de discuții a BEREC

În data de 16 octombrie 2019, la Bruxelles, Organismul Autorităților Europene de Reglementare în Domeniul Comunicațiilor Electronice (OAREC/BEREC) organizează al șaptelea Forum pentru entitățile interesate.

Unul dintre principalele subiecte care se regasesc pe agenda de discutii se refera la asigurarea securitatii serviciilor de comunicatii electronice, in special in contextul implementarii tehnologiei 5G.

In cadrul celui de-al saptelea Forum al BEREC se vor mai discuta planul de actiuni al BEREC pentru anul 2020 si perspectivele sectorului de telecomunicatii. Forumul este deschis publicului larg, accesul fiind conditionat doar de inregistrarea prealabila prin intermediul formularului online. Termenul limita pentru inregistrare este 8 octombrie 2019, iar locurile vor fi ocupate in ordinea inregistrarii. 

Forumul BEREC a fost initiat in 2013 si se adreseaza tuturor entitatilor interesate din sectoarele comunicatiilor electronice, media si tehnologic, precum si expertilor activi in diverse organizatii internationale si companii private. De asemenea, acest forum creeaza cadrul pentru discutii si dezbateri privind viziunea si provocarile pe termen mediu si lung pentru comunicatiile electronice si pentru pietele digitale din Europa, precum si pentru protectia consumatorilor.

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW