Sfaturi pentru achiziționarea unei rochii de mireasă din Suceava

Fiecare femeie își dorește la un moment dat să devină mireasă, iar atunci când visul se împlinește, totul trebuie să fie perfect, până la cel mai mic detaliu.

Când domnișoarele își aleg rochii de mireasă trebuie să ia în considerare câteva sfaturi, pentru că achiziționarea unui astfel de articol vestimentar nu este atât de ușoară precum pare.

Identificarea stilului nunții

Înainte de alegerea rochiei de mireasă, domnișoara trebuie să fie clară cu privire la câteva aspecte ale nunții sale, cum ar fi locația în care va avea loc evenimentul, fie că va fi în aer liber sau într-un spațiu închis, ziua sau noaptea, anotimpul, stilul nunții, dacă va fi formală sau casual. Toate aceste detalii influențează într-o mare măsură alegerea unei rochii.

Importanța stabilirii bugetului

Este necesar și esențial să se seteze un buget, cât de mult se dorește să se investească în acest articol vestimentar. De multe ori, domnișoara se îndrăgostește de o rochie care nu se încadrează în buget, trebuind să se decidă între a renunța la ea sau a sacrifica altceva. În plus, comandând materiale de foarte bună calitate, rochia va atrage toate privirile. Prin urmare, domnișoara trebuie să țină cont de cât de mult dorește să plătească.

Când este momentul perfect?

Achiziționarea unei rochii de mireasă nu trebuie lăsată pe ultimul moment. Marea majoritate spune că timpul indicat pentru a căuta rochia de mireasă ideală este între 6 și 9 luni, doarece poate oferi posibilitatea de a încerca rochiile cu calm. Domnișoara nu trebuie să se simtă presată că nu va arăta bine în ziua cea mare.

Recunoașterea formei corpului

Domnișoara este sfătuită să aleagă o rochie de mireasă confortabilă, care să evidențieze ceea ce îi place mai mult la corpul ei. Există mai multe tipuri de forme ale siluetei de care trebuie să se țină cont.

La forma triunghiulară sunt indicate rochiile cu un decolteu în V sau cu detalii drăguțe. La cea în formă de măr, trebuie aleasă o rochie tăiată, imperială. Când forma corpului este dreptunghiură, se poate alege o rochie mai largă. Dacă domnișoara se încadrează în tipologia de clepsidră, poate alege rochii care să-i evidențieze talia, cum ar fi cele de tip sirenă.

Rochia A-cut, confortabilă din partea trunchiului și deschisă în talie, este potrivită pentru forma siluetei de tip triunghi inversat. Dacă domnișoara este mai scundă, poate alege dintre o rochia A-line sau o rochie dreaptă care să-i urmeze forma corpului.

Tematica nunții – aspect esențial

Rochia trebuie să respecte în întregime tema. Croiala este la fel de importantă, întrucât stilul rochiei va trebui să difere între o nuntă retro și una clasică. Rochia trebuie să fie aleasă încât să se integreze și în motive. De exemplu, dacă evenimentul mult așteptat are loc toamna, rochia poate avea brodate frunze sau alte motive specifice.

Forma rochiei trebuie să fie potrivită și anotimpului. Alegand astfel rochia va fi mult mai simplu să se obțină rezultatele dorite și să se rămână în temă.

- PROMO - img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW