miercuri, 1 aprilie, 2020
6.2 C
București

Showroom-ul eMAG din Băneasa a atras 15.000 de vizitatori și vânzări de 1 milion de euro în primul weekend

Peste 15.000 de oameni au vizitat cel mai mare showroom eMAG din țară, situat în Galeriile Mobexpert Băneasa, în primul weekend de la deschidere și au realizat comenzi record în valoare de un milion de euro. Magazinul are o suprafață de 2.400 de metri pătrați, cea mai mare gamă de produse expuse și un stoc în valoare de 2,2 milioane de euro.

Deschiderea a fost susținută de o campanie de comunicare orientată către online, care a oferit informații despre inaugurarea noului showroom și despre serviciile disponibile.

„Având în vedere volumul foarte mare de vizite din digital al eMAG, de peste un milion pe zi, am reușit să comunicăm online eficient beneficiile pe care le au clienții în showroom-ul din Băneasa. Am generat un volum foarte mare de trafic, iar showroom-ul este o ancoră pentru dezvoltarea comercială a parcului de retail,” a declarat Iulian Stanciu, CEO eMAG.

Showroom-ul eMAG din Băneasa, în care sunt disponibile cele mai noi produse electronice, electrocasnice și jucării, este situat pe două niveluri: produsele sunt expuse la etaj, iar plata și ridicarea comenzilor se fac la parter. De asemenea, vizitatorii showroom-ului beneficiază de un spațiu de parcare mare.

În premieră, în noul showroom eMAG au fost deschise cinci magazine dedicate de tip „shop in shop”cu produse premium: LEGO, Samsung, NEFF, Miele și Lenovo:

  • În zona LEGO este disponibilă cea mai mare gamă de produse din România cu opțiuni pentru întreaga familie;
  • În zona dedicată Samsung vizitatorii găsesc cel mai mare shop in shop mobile din Europa de Est, în care sunt prezentate cele mai noi tehnologii și produse din gama Samsung;
  • Primul shop in shop NEFF din România într-un retailer electro IT, în care sunt expuse  produse electrocasnice premium pentru bucătărie, potrivite și pentru cei mai exigenți bucătari;
  • Prima prezență Miele din România într-un retailer electro IT îi întâmpină pe vizitatori cu cele mai noi produse electrocasnice premium;
  • Primul shop in shop Lenovo din România, în care pasionații de tehnologie pot găsi produse premium, cum ar fi laptopuri ultraslim și convertibile Yoga sau dispozitive pentru gaming Legion.

Companie românească fondată în 2001, eMAG este un pionier al pieței de comerț online din România și exportă know-how și tehnologie românească în Bulgaria, Ungaria și Polonia. De 16 ani investește constant în servicii care ajută clienții să economisească timp și bani, servicii care au în spate tehnologii dezvoltate în România. Cu o gamă de produse în continuă creștere atât prin oferta proprie, cât și prin partenerii din Marketplace, eMAG este locul unde oricine poate căuta și comanda orice, de oriunde. Clienții beneficiază de servicii cu valoare adăugată precum 30 de zile drept de retur, deschiderea coletului la livrare, call center 24/7, Service Pick Up and Return, finanțare în rate prin eCredit, aplicația de mobil și cardul de cumpărături eMAG de la Raiffeisen Bank.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ULTIMA ORĂ

357 cadre medicale sunt infectate cu noul coronavirus

Din datele centralizate până la această oră, un număr de 357 cadre medicale sunt infectate cu noul coronavirus...

Numărul deceselor în urma infectării cu noul coronavirus a ajuns la 92

Grupul de comunicare Strategică a anunţat că s-au înregistrat al 92 decese cauzate de noul coronavirus.

Hayat Var, o replică turcească la celebrul Dogville

Un film excelent realizat artistic, în care Reha Erdem dovedeşte o mare sensibilitate şi capacitate de înţelegere...

Senzaţii pentru mase

La atâta timp după apariţia cinematografiei (prima proiecție cinematografică publică a unui film, cu aparatul fraţilor Lumière,...

TRENDING

Târgul de Turism 2019: trei sferturi din cumpărători au fost femei

La finalul Târgului de Turism 2019, reprezentanții...