Smile Credit – ajutorul tau de nadejde la nevoie

Daca in urma cu douazeci de ani, o sedinta consultativa cu un consilier bancar era inca esentiala pentru finantarea proiectelor tale personale, alegerea si semnarea ofertei de imprumut, astazi, tot mai multe persoane aleg acum Internetul pentru a obtine un credit pana la salariu de la IFN. Astfel, aceasta varianta de imprumut a devenit tot mai cautata printre persoanele care obisnuiesc sa faca astfel de imprumuturi, menite sa rezolve diverse probleme personale.

Pe site-ul firmei noastre, tot ceea ce trebuie sa faceti este sa completati cu cateva informatii, pentru ca mai apoi, sa analizam cererea dumneavoastra. Este important sa aveti completate toate campurile de informatii corespunzatoare privind situatia personala, profesionala sau de venit. In functie de caz, documentele justificative specifice pot fi solicitate si apoi vor fi furnizate prin e-mail. In general, un raspuns va va fi trimis in termen de maximum 8 ore.

Pentru a fi sigur ca gasiti imprumutul la cea mai buna rata, odata a fost necesar sa faceti un tur al consilierilor financiari si al bancilor de tip IFN. Fie ca este vorba de banci online, organizatii specializate in imprumuturi de bani sau banci traditionale, fiecare are acum propriul instrument pe web pentru a permite utilizatorului de internet imprumutat sa estimeze costul creditului sau, iar la Smile Credit ne propunem sa punem la dispozitie clientilor nostri oferte concurentiale, avantajoase si benefice nevoilor lor, astfel incat satisfactia sa fie pe masura.

Puteti face toate aceste demersuri, in orice moment, fara a va deplasa de acasa si este posibil sa efectuati simulari online, totul fiind mult mai practic si, mai ales, mai rapid.

Avand instrumentul de simulare, este posibil sa testati diferite planuri de finantare fara a fi nevoie sa faceti mai multe intrebari, mai ales pentru ca v-am pus la dispozitie o serie de informatii menite sa va ajute sa va puteti da seama de ce anume aveti nevoie si cum puteti sa obtineti un astfel de credit pana la salariu de la IFN.

La Smile Credit, lucram exclusiv online si am pregatit un sistem eficient prin care poti obtine un imprumut de la IFN din doar cateva click-uri. Poti sa uiti de drumurile pana la institutiile financiare, timpului pierdut la cozi interminabile si scapi de bataile de cap cu multitudinea de hartii. Acum totul este la indemana ta si poti sa obtii rapid ceea ce iti doresti, ceea ce presupune ca poti contracta un credit pana la salariu de la IFN din confortul propriei locuinte, de la birou sau de oriunde ai posibilitatea de a te conecta la o retea de Internet.

La Smile Credit ne-am propus sa va ajutam cu cele mai simple conditii de elibigilitate pentru obtinerea unui credit pentru persoane fizice de la IFN. Acceptam toate categoriile de venituri care sunt eligibile conform Normei de Creditare, astfel ca pentru obtinerea unui credit trebuie doar sa incarci documentele specifice Normei amintite anterior. Varsta minima a solicitantilor este de 18 ani, aceasta fiind singura conditie pe care trebuie sa o indepliniti.

Dobanda minima Anuala Efectiva (DAE) este de 0%. Pentru linia de credit rambursata in primele 7 zile clientul nu achita niciun cost. Exemplu: daca valoarea liniei de credit este de 500 lei sau 2.000 lei, iar clientul restituie cat a luat, respectiv 500 lei sau 2.000 lei, in primele 7 zile. Perioada liniei de credit este de 24 luni, dar clientul poate rambursa integral in orice moment doreste, inclusiv dupa o zi. Suma minima a liniei de credit este de 200 lei, iar suma maxima de 2.000 lei. Creditele rapide sunt cea mai buna solutie pentru nevoi financiare urgente.

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW