1 C
București
marți, 26 ianuarie

Șomaj tehnic la Pirelli Slatina. 4.000 angajați rămân acasă

Pirelli, cel mai mare angajator din județul Olt, a decis să-și trimită cei aproximativ 4.000 angajați în șomaj tehnic, în contextul Covid-19, scrie Gazeta de Sud.

Decizia îi vizează pe toți angajații companiei, care vor rămâne acasă până la sfârșitul lunii martie, cel puțin aceasta este decizia adoptată la acest moment. Pe perioada șomajului tehnic vor fi plătiți de către companie cu 75% din salariu.

„Pirelli Slatina anunță suspendarea activității fabricii, în perioada 23-31 martie 2020, în contextul îngrijorărilor recente legate de răspandirea COVID-19, dar și a încetinirii solicitarii produselor, pe piața auto. În afara măsurilor de prevenție a contaminarii cu COVID-19 aplicate deja în interiorul fabricii, Pirelli Slatina anunță că reluarea activității de producție se va face cu un numar cât mai redus de angajați, tocmai pentru a putea garanta standarde cât mai ridicate de protecție a propriilor angajați, asigurând în același timp și furnizarea produselor solicitate. Pirelli va monitoriza constant evoluția situației și este pregatită să intervina cu măsuri suplimentare daca va fi necesar”, au transmis reprezentanții companiei.

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW