-0.1 C
București
joi, 28 ianuarie

Subprefectul de Sibiu a fost demis, municipiul ar putea intra în carantină

  • O decizie în ceea ce privește intrarea municipiului Sibiu în carantină ar putea fi luată astăzi.
  • Între timp, subprefectul de Sibiu a fost demis, în timp ce prefectul este în izolare deoarece este infectat cu coronavirus.

Decizia de încetare a mandatului temporar de subprefect al Sibiului a lui Rareș Macrea a venit cu mai puțin de 24 de ore înainte ca șeful DSU, Raed Arafat, să meargă la Sibiu pentru a decide dacă se impune sau nu carantina pentru municipiul Sibiu, pentru orașele Cisnădie și Tălmaciu și pentru satul Șelimbăr.

Rareș Macrea a fost numit temporar prefect

Rareș Macrea a fost numit temporar prefect când Guvernul Orban a eliberat-o din funcție pe Maria Minea.

După numirea lui Mircea Crețu tot pe un mandat temporar în funcția de prefect, Rareș Macrea a devenit subprefect.

În ultima perioadă, când prefectul Mircea Crețu a intrat în concediu medical, fiind infectat cu SARS-CoV-2, Rareș Macrea a condus ședințele Comitetului Județean pentru Situații de Urgență.

În condițiile eliberării sale din funcție, cel mai probabil ședința de astăzi, în care se va decide sau nu carantinarea unor localități din județul Sibiu, va fi condusă de secretarul de stat Raed Arafat și de celălalt subprefect al Sibiului, Sanda Ligia Muntean.

Județul Sibiu a depășit incidența de infectare 7 la mia de locuitori

Județul Sibiu a depășit incidența de infectare 7 la mia de locuitori, conform situației cumulate a cazurilor în ultimele 14 zile, având, joi, o rată de 7,4 la mie. Municipiul Sibiu are o rată de infectare de peste 11 la mie.

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW