Top 8 modele de motociclete Triumph

Brandul de motociclete Triumph este cel mai de succes din Marea Britanie, cu o vechime de peste un secol. Experiența de durată este doar unul dintre argumentele care confirmă fiabilitatea și calitatea produselor. Compania are o expansiune rapidă în Statele Unite ale Americii, iar asta spune foarte multe despre cât de bine au fost primite în piață motocicletele britanice. 

Fondată în 1885 sub numele de Triumph Engineering Co Ltd, marca a cunoscut adevărata recunoaștere după al doilea război mondial. În 1969, 50% dintre motociclete de peste 500 cc vândute în SUA erau marca Triumph. 

Motocicletele actuale Triumph se evidențiază prin stilul retro și designul iconic, dar care încorporează tehnologii de ultimă generație. Oferta de modele include componente moderne, performante și cu spirit de aventură. Succesul companiei Triumph se datorează în primul rând echilibrului excelent dintre stil și tehnologie, iar rezultatul este gama Bonneville, lansată de la zero la începutul secolului. Inovația este mereu prezentă în toate structurile noi de motociclete moderne, fiind motivul care menține brandul în avangarda producătorilor care se pot lăuda cu dispozitive, elemente de siguranță și absorbție a șocurilor, dar și dotări tehnice excelente. 

Îți prezentăm în continuare cele mai apreciate produse ale brandului la nivel internațional, cu mențiunea că poți viziona mai multe modele de motociclete Triumph direct în showroom.

  1. Thruxton

A beneficiat de un facelift în 2016, iar acum ne bucură cu un motor de 1200 cc răcit cu apă, în locul vechiului motor de 865cc răcit cu aer. Este cel mai bine vândut model Triumph, la care se adaugă modelul R, cu specificații superioare, inclusiv suspensiile suedeze Ohlin și sistemele de frânare italiene Brembo.

  1. Tiger Sport 1050 

Este un model clasic pentru Triumph, dar care se bucură de o cotă excelentă pe piață. Vânzările pentru Tiger Sport 1050 au depășit de cel puțin trei ori compania concurentă, care prezintă un motor similar. Începând cu 2017, Tiger Sport 1050 s-a aliniat cerințelor Euro 4, fără a face niciun fel de compromis referitor la performanțele sportive. Este un model orientat pentru drumuri pe asfalt, mai degrabă decât pe terenuri accidentate. Are un stil minimalist, dar surprinde cu o capacitate sportivă puternică. 

  1. Tiger Explorer XC

Începând cu 2016 are și el un nou design, vechiul model din 2015 aflându-se pe locul 8 în clasamentele de specialitate. Noul model XC are un aspect mai îndrăzneț, este mai durabil și prezintă multe funcționalități pentru offroad. 

  1. Tiger Explorer 1215

Este cel mai apreciat model de motocicletă pentru asfalt, după modelul XC. Calitatea este la un nivel superior și nu prezintă niciun fel de surprize negative referitor la fiabilitate. Este un model recomandat pentru cei care doresc un confort ridicat și abilități deosebite pe șosea. Echiparea standard este foarte bună, chiar și pentru modelul de bază. 

  1. Street Triple RX

Se clasează pe locul 5 în clasamentele cu preferințele clienților, fiind o versiune standard a unei  motociclete de oraș, având o combinație excelentă de performanță și funcționalitate. 

  1. Tiger 800 XCx

Există foarte multe versiuni pentru Tiger, dar XCx a câștigat locul actual deoarece are o dimensiune perfectă a roților și caracteristici off road foarte apreciate. 

  1. Bonneville T100

Este versiunea mai veche a lui Bonneville, care se remarcă în acest top datorită aspectului dur care impresionează, dar și a fiablităților deosebite. Este un model ideal ca prima motocicletă, având exact dimensiunea potrivită și puterea adecvată. 

  1. Tiger 800 XRx

Incluzînd un model cu linie mediană și o versiune cu roți din aliaj RX, acest model are un kit suplimentar cu mai multe moduri de conducere. Oferă varianta cu tracțiune automată a vitezelor, dar și un ecran reglabil, scaune confortabile și apărători pentru mâini. 

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW