Topul Celor Mai Bune Cafele

Nimic nu se compară cu gustul intens și aromat al cafelei proaspăt preparată dimineața. Milioane de oameni consumă cafea în fiecare dimineață. Fie că preferați un espresso intenso sau un latte macchiato pentru a începe ziua cu energie, diferența o va face de fiecare dată tipul de cafea folosit. Dacă arunci o privire pe site-ul https://hotspotcoffee.ro/, vei observa că sortimentul de cafea este foarte divers. Pentru a-ți face alegerea mai ușoară, poți alege unul dintre tipurile de cafea de mai jos.

1. Cafea Robusta

Acest tip de cafea are unul dintre cele mai mari conținuturi de cafeină. Consumatorii cărora le place cafeaua care are un gust foarte puternic, dar o aromă mai puțin intensă, vor alege întotdeauna acest tip de cafea. De asemenea, cafeaua Robusta este foarte ușor de identificat datorită gustului ușor mai amar și tare. Dacă ești fan espresso, atunci acest tip de cafea îți va fi pe plac cu siguranță.

2. Cafea Arabica

Cafeaua Arabica este una dintre cele mai populare tipuri de cafea, fiind și una dintre cele mai cultivate. Este originară din Etiopia, obținându-se din arborele care are un nume similar și anume coffea arabica. Spre deosebire de Robusta, acest sortiment are un conținut mai redus de cofeină. Așadar, dacă preferi cafeaua cu un gust fin și ușor mai aromată, atunci acest tip de cafea este ceea ce ai nevoie.

3. Kopi Luwak

Aceasta este cunoscută drept cafeaua milionarilor. Unul din motivele pentru care a primit această denumire este datorită locurilor de proveniență și a modului de extracție. Aceasta provine din insulele Sumatra, Java, Filipine, Bali, Sulawesi, anumite zone din India, și din Timorul de Est. De asemenea, nu este recoltată de pe plantă direct. Aceasta este iniția ingerată de un animal numit civetă de palmier și eliminată după ce a fost parțial digerată de acesta. Acest animal este deosebit întrucât are o anumită enzimă în tubul său digestiv care reduce considerabil gustul amărui specific cafelei.

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW