sâmbătă, 22 februarie, 2020
5.5 C
București

Tranzacții de 3,5 milioane lei prin Sodexo Pay și Apple Pay

Aproximativ 200.000 de plăţi mobile prin intermediul Sodexo Pay și Apple Pay au fost înregistrate în ultimele două luni.

  • Tichetele de masă Sodexo au atins o rată de digitalizare de 70%, chiar 80% în unele orașe mari precum Timișoara și Sibiu.

În ultimele două luni, 10% din totalul utilizatorilor de carduri Sodexo au trecut la sistemele de plată mobilă, realizând tranzacții în valoare totală de 3,5 milioane de RON.

Utilizatorii pot descărca gratuit aplicația Sodexo atât pe dispozitivele Android, cât și Apple, marcând astfel o premieră pe piață locală a furnizorilor de beneficii extra-salariale unde Sodexo este singurul care oferă ambele soluții mobile de plată.

Sodexo a atins o rată de digitalizare de 70% pentru tichetele sale de masă, totalizând un milion de utilizatori care au făcut trecerea către cardul Sodexo. Orașe precum Timișoara și Sibiu înregistrează un nivel de digitalizare și mai mare, de 80%, arătând interesul angajaților din România pentru soluțiile digitale. Cu Apple Pay și Sodexo Pay, Sodexo România face următorul pas în dezvoltarea sistemelor de plata mobile, fiind totodată recunoscuți cu un premiu pentru eforturile noastre”, a declarat Sven Marinus, CEO Sodexo Pass România.

Utilizatorii Sodexo au acces la o rețea de parteneri ce numără 30.000 de locații, restaurante, cafenele, fast-food-uri, magazine pentru cadouri, librării, pensiuni, hoteluri și agenții de turism.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ULTIMA ORĂ

Extindere geografică a focarelor de contaminare cu coronavirus

Agențiile internaționale de presă transmit tot mai multe informații ce confirmă o creștere a numărului cazurilor de contaminare și decese...

Angela Merkel: “Deosebirile de poziții, încă prea mari pentru a se ajunge la un acord privind bugetul plurianual al UE”

Vineri seară, șefii de stat și de guvern ai țărilor membre ale UE, reuniți la Bruxelles pentru a ajunge...

IMGB a devenit istorie

Doosan a decis prin Consiliului de Administrație suspendarea producției IMGB; Aproximativ 400 de persoane vor rămâne fără...

Primaria Bucuresti a modernizat si dotat 23 de biblioteci

Primaria Bucuresti a demarat, incepand cu anul 2017, un amplu proces de revitalizare a celor 30 de...

TRENDING

O nouă EXPLOZIE zguduie Sri Lanka! Scena DEZASTRULUI, lângă o biserică

O furgonetă parcată în apropierea unei biserici...

4 sfaturi utile pentru un tranzit mult mai rapid în aeroport

Dacă te pregătești să călătorești cu avionul...