Tu știi care este adevărata valoare a mașinii tale second hand? Află de la AutoDel

Achiziția unui nou autoturism este un motiv de bucurie și entuziasm, care pornește de la câteva aspecte obiective. Se mărește familia, își face apariția un animal de companie sau pur și simplu te-ai plictisit de mașina ta.

Indiferent și independent de motivele tale, trebuie să știi că vânzarea autovehiculului actual implică niște pași pe care trebuie să-i urmezi, dacă vrei ca acesta să fie vândut repede, la un preț rezonabil și satisfăcător.

Evaluarea mașinii

Este prima etapă pe care trebuie să o abordezi. Mergi la un service auto autorizat, acolo vei găsi personal specializat, gata să te ajute, fie ca evaluezi Land Rover rulate Suceava sau orice alt tip de mașină.

Nu uită că o mașină care arată bine se vinde repede, prin urmare ar fi în beneficiul tău să plătești pentru un serviciu de cosmetică auto.

Specialiștii se vor ocupa atât de elementele exterioare, cât și cele interioare ale autoturismului: faruri, geamuri, elemente cromate, vor înlătura zgârieturile de pe elementele caroseriei. La rândul lui, interiorul va fi și el supus unui proces de cosmetizare și curățare. Tapițeria, elementele de plastic, totul va străluci după serviciul de cosmetizare, astfel încât aspectul mașinii va fi cu mult îmbunătățit, iar acest lucru se va observa în estimarea prețului final.

Stabilirea istoricului autovehiculului

Un alt pas important pe care nu trebuie să îl ocolești sau să fii expeditiv în realizarea lui. A fost implicată mașina într-un accident? Care au fost reparațiile necesare? Unde a rulat mașina cel mai mult? Pe drumurile din România sau în străinătate? Numărul de kilometri parcurși este foarte important, dar se leagă direct de zona în care a rulat mașina și de calitatea drumurilor străbătute.

Fii onest și corect în oferirea acestor informații. Cumpărătorul va aprecia diversitatea detaliilor prezentate și îl vei ajuta să ia cât mai repede o decizie. Timp câștigat de ambele părți.

Detaliile tehnice

Aici cuprinzi toate aspectele care vizează tipul motorului, tipul de combustibil folosit, tipul transmisiei și numărul de trepte, starea și condiția echipamentelor. Computer de bord, navigație prin satelit, scaune încălzite, radio, evaluezi totul în cel mai mic amănunt.

La finalul acestor pași, vei putea obține două prețuri, unul care reprezintă valoarea reală a mașinii și valoarea ei de piață. De obicei, primul preț este cel cu care vei vinde mașina. Important e să fii deschis și să lași loc negocierilor.

Anunțul și fotografiile

Ai prețul, evaluarea, mașina sclipește și e gata să apară pe site-urile specializate. Nu te grăbi nici aici, este poate una dintre cele mai importante etape în vânzarea mașinii tale. Investește în serviciile unui fotograf profesionist, vei avea un set de poze clare, la o calitate foarte bună, care vor evidenția autovehiculul.

Fii clar și concis în exprimarea anunțului, scrie fără greșeli de gramatică și ortografie. Lasă un număr de telefon la care să poți fi contactat în intervalul ales de tine și răspunde calm și politicos la întrebările adresate.

Oamenii apreciază acest detaliu, mai ales dacă ai de-a face cu persoane educate și bine crescute.

Toți pașii de mai sus poți fi făcuți cu asistență permanentă a celor de la AutoDel. Aceștia te vor îndruma în fiecare etapă a procesului de vânzare a mașinii tale second hand, cu profesionalism și dăruire.

Contact: contact@autodel.ro

- PROMO - img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW