13.9 C
București
luni, 17 mai

Tuya Smart este recunoscut ca integrator de sisteme vocale Alexa

Pentru a ajuta producătorii de dispozitive conectibile să folosească sistemul Alexa, compania chinezească Tuya Smart dezvoltă o platformă adecvată. Aceasta este dedicată conectivității și cloud-ului și oferă un modul special pe care producătorii îl pot include în produsele lor pentru a adăuga rapid Alexa. Mai exact, Tuya oferă o soluție hardware și software completă pe care dezvoltatorii de dispozitive o pot folosi pentru a integra facil Alexa și a beneficia de Tuya Cloud.

Tuya Smart – integrator de sisteme Alexa Voice Service

Tuya Smart, furnizor mondial de platforme AI + IoT (AIoT) – artificial intelligence + internet of things, a anunțat că a devenit și integrator de sisteme Alexa Voice Service (AVS). În curând va oferi modulele hardware, software și serviciile necesare pentru a ajuta producătorii de dispozitive să integreze cu ușurință Alexa în produsele conectabile. În acest mod vor fi reduse considerabil timpul de dezvoltare, efortul și cheltuielile, iar introducerea produselor pe piață va fi mai eficientă și mai rapidă.

VWRK4 – Soluția Tuya pentru integrarea AVS

Soluția Tuya constă într-un modul hardware și software care integrează Alexa Voice Service (AVS), numit VWRK4. Acesta este un modul audio inteligent pentru blastere cu expunere IR, WiFi și Bluetooth și a trecut deja de certificarea AVS. Prin comandă vocală posibilă datorită sistemului Alexa, acesta va permite utilizatorilor să controleze mult mai ușor televizoarele, sistemul de iluminat sau de securitate și orice alt aparat controlat cu infraroșu.

Există deja o serie de produse în curs de certificare AVS, precum difuzoarele, gateway-urile, oglinzile inteligente sau întrerupătoarele inteligente care utilizează modulul VWRK4. Dezvoltatorii care folosesc modulele certificate Tuya se pot aștepta la costuri mult mai mici pentru echipamentele hardware și reducerea timpului de producție.

Produse noi cu comandă vocală

Produsele noi care vor integra facilitatea de comandă vocală și vor fi prezentate în curând includ:

  • Încălzitorul inteligent pentru oglindă pentru baie – conceput pentru a regla temperatura și a elimina aburirea oglinzii;
  • Oglindă inteligență Raysgem – care monitorizează alte aparate electrocasnice inteligente și starea de sănătate a utilizatorilor;
  • Un dispozitiv compatibil cu amprenta digitală Bluetooth, Amazon Alexa și Google Assistant;
  • Camere de supraveghere inteligente;
  • Un AI Pad cu recunoaștere facială pentru supravegherea accesului angajaților;
  • Trackere de calitate a aerului care pot fi controlate de la distanță printr-o aplicație, vocal sau telecomanda.

Tuya colaborează cu Amazon

Această inovație este posibilă datorită colaborării dintre Tuya și Amazon. Pentru a permite controlul vocal al dispozitivelor realizate de Tuya, Alexa Voice Service face parte din platforma globală AI + IoT pentru echipamentele inteligente de la domiciliu.

Fritz Werder, director general Tuya, America de Nord, a declarat că este încântat de colaborarea cu Amazon care le oferă posibilitatea de a deveni integratori de sisteme. Totodată, acesta a specificat că soluția pe care o vor folosi utilizează un algoritm care permite dezvoltatorilor să reducă mult costurile hardware și timpul de producție. În plus, datorită integrării facilității Amazon Alexa, va fi posibilă conectarea la peste 90.000 de alte produse dezvoltate de Tuya.

Compania Tuya Smart – cine este

Tuya Smart este cunoscută la nivel global ca furnizor de platforme AIoT. Aceasta vine cu soluții unice, all-in-one, care facilitează conectivitatea și accesul la cloud și facilitează dezvoltatorilor realizarea produselor inteligente. Platforma Tuya a realizat peste 90.000 de produse inteligente din diverse categorii, iar clienții, în număr de peste 180.000, sunt din diverse industrii și se regăsesc în peste 190 de țări.

Operațională la nivel global, Tuya are sedii în Germania, Japonia, China, India și SUA. De asemenea, Tuya România asigură celor interesați accesul la toată gama de produse inteligente și tot suportul necesar pentru implementarea soluțiilor.

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW