15.4 C
București
luni, 19 octombrie

Un antreprenor bulgar, care a cumpărat Telekom Albania, susține că discută cu nemţii achiziţia Telekom România, alături de un partener

Omul de afaceri bulgar Spas Roussev, alături de omul de afaceri bulgar de origine albaneză Elvin Guri, a finalizat achiziţia operaţiunilor din Albania ale Deutsche Telekom pentru 50 milioane de euro.

Mai mult, acesta susţine că negociază cu gigantul german şi achiziţia operaţiunilor din România, ca parte a unei tentative de a consolida piaţa de comunicaţii din Balcani.

“Achiziţia Telekom Albania este primul pas al încercării mele de a consolida piaţa de telecom din Balcani. Negocierile cu Deutsche Telekom continuă pentru operaţiunile lor din România, negocieri în care, datorită dimensiunii tranzacţiei, sunt implicat alături de un partener. Ulterior vor fi discuţii şi pentru Macedonia”, a declarat omul de afaceri pentru o publicație bulgară.

Sursa citată transmite că omul de afaceri ar avea nevoie de un partener puternic şi cu bani având în vedere dimensiunea operaţiunilor din România ale Telekom, un rulaj de aproape un miliard de euro pe an cu un profit operaţional de peste 160 milioane euro, scrie zf.ro.

- PUBLICITATE -

2 COMENTARII

  1. e praf aceasta retea, abea am scapat de ei, multe probleme organizatorice si tehnice, rezolvate in final cu ANPC-ul. O ia pe urma DIGI, faliment, doar ca DIGI are epoleti in spate . . .

  2. BULGARIA 8 DUMNEZEU 8, TIȘBITUL 8; Bulgaria 14 MARIA 14; B.UL.GA.RIA. B-13 Enoriași, UL-Lui, GA-Gena, RIA-Rai. Enoriașii 13 după gena Lui din Rai. Enoriașii 13 care vin după genă sau după învățătura cerească unică despre cum este înfăptuită prin Duhul Sfânt întreaga Creație după Casa Raiului în care stau și faptele mele, între anii 2004-2070 leat 7512-7578 (Lumea văzută și nevăzută, Cosmosul infinit, Pământul și Adam cu Eva). Enoriașii sunt numerotați cu 13 deoarece și numele Lui Hristos și numele meu conțin câte 12 litere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW