joi, 28 mai, 2020
19.1 C
București

Un elicopter s-a prăbușit peste o clădire din Manhattan

Un elicopter s-a prăbușit luni pe o clădire din Manhattan, declanșând o intervenție masivă de urgență, au anunțat autoritățile americane, potrivit foxnews.com. Cel puțin o persoană a murit.

Departamentul de pompieri din New York a anunțat pe Twitter că elicopterul s-a prăbușit pe o clădire de pe Seventh Avenue din Midtown Manhattan, zonă în care se află numeroși zgârie-nori. Clărirea se află în nordul Times Square.

Echipele de pompieri au ajuns la locul prăbuşirii, care s-a produs cu puţin timp înainte de ora locală 14.00 (18.00 GMT), pe o vreme ploioasă şi ceţoasă, a precizat departamentul.

Videoclipurile postate în mediul online arătă vehiculele de urgență pe stradă, dar nu și cât de grav a fost afectată clădirea.

Guvernatorul Andrew Cuomo le-a declarat jurnaliștilor, într-un scurt briefing, că elicopterul a încercat o „aterizare de urgență” pe acoperișul unei cladiri de birouri de 54 de etaje inaltime..

Acesta a adăugat că nu există „nici un indiciu că a fost mai mult decât atât”, adăugând că o anchetă este în stadiul incipient.

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ULTIMA ORĂ

Coronavirus: Zece zile de doliu național în Spania

Guvernul spaniol a declarat zece zile de doliu național, începând din 26 mai, în memoria celor peste...

Peste 40.000 morți în America Latină și Caraibe

Numărul deceselor provocate de coronavirus în America Latină și Caraibe s-a dublat în ultimele două săptămâni.

Stabilirea carantinei și impunerea izolării sunt neconstituționale

Stabilirea măsurilor privind prevenirea și gestionarea situațiilor de urgență generate de epidemii prin ordin al ministrului Sănătății...

Consiliul Naţional al Rectorilor sprijină organizarea examenului de Bacalaureat

CNR susţine organizarea examenului de Bacalaureat, dar într-un mod responsabil și echitabil, cu respectarea precauţiilor impuse de...