Un elicopter s-a prăbușit peste o clădire din Manhattan

Un elicopter s-a prăbușit luni pe o clădire din Manhattan, declanșând o intervenție masivă de urgență, au anunțat autoritățile americane, potrivit foxnews.com. Cel puțin o persoană a murit.

Departamentul de pompieri din New York a anunțat pe Twitter că elicopterul s-a prăbușit pe o clădire de pe Seventh Avenue din Midtown Manhattan, zonă în care se află numeroși zgârie-nori. Clărirea se află în nordul Times Square.

Echipele de pompieri au ajuns la locul prăbuşirii, care s-a produs cu puţin timp înainte de ora locală 14.00 (18.00 GMT), pe o vreme ploioasă şi ceţoasă, a precizat departamentul.

Videoclipurile postate în mediul online arătă vehiculele de urgență pe stradă, dar nu și cât de grav a fost afectată clădirea.

Guvernatorul Andrew Cuomo le-a declarat jurnaliștilor, într-un scurt briefing, că elicopterul a încercat o „aterizare de urgență” pe acoperișul unei cladiri de birouri de 54 de etaje inaltime..

Acesta a adăugat că nu există „nici un indiciu că a fost mai mult decât atât”, adăugând că o anchetă este în stadiul incipient.

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

WWW