12.3 C
București
vineri, 16 aprilie

Un pădurar a fost ucis de hoții de lemne, în județul Maramureș

Tragedie la Ocolul Silvic Strâmbu Băiuţ, din județul Maramureș, unde un pădurar a fost omorât miercuri seara de către hoţii de lemne chiar cu arma din dotare.

Acesta fusese sunat și anunțat că doi bărbați veniseră să fure lemne cu căruța. El a pornit pe urmele lor și în urma unei altercații hoții l-au împușcat cu propria armă. Un bărbat care a trecut prin zonă și l-a găsit pe pădurar a sunat la 112, dar din păcate până a venit poliția pădurarul era deja mort.

Doi hoți de lemne s-au dus într-o pădure propietate privată a unui proprietar unde noi avem contracte de prestări servicii. Pădurea era păzită de un pădurar de-al nostru de vreo 30 de ani, Pop Liviu. Probabil i-a surprins în flagrant, probabil între ei s-a produs o altercație, i-au luat arma de serviciu și l-au împușcat. Efectiv l-au executat! Au trecut cu căruța peste el, are piciorul rupt, până a venit poliția și ceilalți lucrurile erau deja, din păcate, finalizate. Din informațiile pe care le am eu în acest moment cei doi sunt reținuți. Este expresia violenței din societate care se transmite și asupra noastră, pentru că toți oamenii nu arată decât tăierile de arbori, exploatările ilegale, lucrurile acestea, noi creștem pădurea, noi o îngrijim, o întreținem. Vă imaginați că în ultima lună avem doi oameni morți prin violență? Vi se pare normal să faci protest în piața publică să aperi pădurea și să nu vii să aperi pădurarii care păzesc pădurea 24 de ore, 366 de zile? Azi noapte eram doar noi acolo și cu poliția” a declarat directorul Romsilva, George Mihăilescu.

Bărbatul ucis avea 37 de ani, era căsătorit și avea 3 copii.

- PUBLICITATE -

1 COMENTARIU

  1. FOREST 6/14 CHRIST 6, ELIJAH 6, ELIJAH TISHBITE 14; F.OR.EST. F-Face, OR-Romania, EST-Tishbite. The face of Tishbite from Romania. Definitia cereasca suna astfel, pentru ca sunt nascut si crescut in Romania.
    PADUREA 7 HRISTOS 7, PA.DUR.EA. PA-Palma, DUR, EA-Elia. Palma dura a lui Elia.
    WO.OD. WO-Wonder, OD-God. God’s wonder; WO.OD.S. WOS-Wonders, OD-God. God’s wonders.
    LEMN 4/13 ILIE TISBITUL 4/13; LE.MN. LE-Elie, MN-Mina. Mina lui Elie; LEMNE 5/17 Iisus 5, Maria 5, Ilie 5, IISUS HRISTOS 17; LE.MN.E. LEE-Elie, MN-Miini. Miinile lui Elie. Acestea sunt definitii ceresti unice si numai un cretin sau o cretina s-ar contrazice cu mine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW