Un sector din centura Municipiului Iaşi a fost scos la licitaţie

A fost postat în sistemul electronic de achiziţii publice (SICAP) anunţul de participare pentru procedura de atribuire licitaţie deschisă, având ca obiect Proiectare şi Execuţie „Varianta de Ocolire a Municipiului Iaşi – Etapa I – Varianta Sud’ Obiect 3 – Varianta trafic greu, Sector km 19+690 (Selgros) – km 26+460 (DN28)”. 

Valoarea estimată a contractului este de 126.883.000 lei fără T.V.A.

Durata contractului este de 30 luni, din care 6 luni perioada de proiectare (include Proiectul pentru Autorizaţia de construire) şi 24 luni perioada de execuţie lucrărilor.

Data limită de depunere a ofertelor este 19.08.2019.

Proiectul va fi finanţat de la Bugetul de Stat.

Municipiul Iaşi se constituie într-un nod rutier major al reţelei rutiere naţionale şi pentru a satisface cerintele desfăşurării traficului rutier în condiţii de siguranţă şi confort este necesar ca traficul de tranzit să fie scos din zona urbană a oraşului, în special pe relaţia vest – sud-est, respectiv relaţia de trafic DN24 – DN28.

De asemenea, realizarea unor legături de ocolire a oraşului conduce la îmbunătăţirea condiţiilor de mediu din zona arterelor urbane pe care se desfăşoară traficul de tranzit, prin reducerea noxelor, a zgomotului şi o durată de exploatare mai mare a arterelor existente.

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW