2.3 C
București
marți, 1 decembrie

Uraganul Florence costă Statele Unite între 38 și 50 miliarde de dolari

Primele estimări ale agenției Moody’s Analytics clasează ciclonul Florence pe poziția a șaptea în rândul furtunilor cu efectele cele mai distrugătoare.

Potrivit primelor evaluări ale Moody’s Analytics, publicate de «Wall Street Journal», uraganul Florence, care lovește de zece zile coasta estică americană, va costa între 38 și 50 miliarde de dolari, cifră ce include pagubele materiale și pierderile de venituri în perioada dezastrului. În funcție de aceste cifre, uraganul Florence se clasează pe poziția a șaptea între uraganele cu efectele cele mai distrugătoare, după uraganul Andrew, din 1992. Moody menționează de asemenea că fiecare din celelalte trei cicloane survenite anul trecut a fost mai costisitor decât Florence. Harvey a provocat pagube de 133,5 miliarde de dolari, Maria de 120 miliarde și Irma de 84,2 miliarde de dolari. Uraganul Florence a lovit coastele estice americane vineri, 14 septembrie, provocând inundații de o amploare fără precedent, calificate drept«istorice». El s-a soldat cu 41 de morți în Carolina și în Virginia. Aproape 5000 de persoane a trebuit să fie salvate cu ambarcațiuni și elicoptere, iar vinerea trecută, peste 54.000 persoane, în Carolina de Nord și în Virginia, nu aveau curent electric. Potrivit ziarului «Wall Street Journal», societățile de asigurare au evaluat despăgubiri de până la 5 miliarde de dolari pentru locuințe, automobile, clădiri comerciale, salvarea persoanelor izolate de ape, întreruperea activității unor întreprinderi și centre comerciale. Pagubele cele mai importante au fost produse de inundații și ele vor fi recompensate prin programe federale.

- PUBLICITATE -

2 COMENTARII

  1. Hurricane Florence and tornado Ottawa and these natural disasters of ALLAH punishments.To avoid the death of Europeans by these punishments of ALLAH tornadoes strong earthquake tsunami volcanoes flood hurricane hailstorms fire thunderstorms meteorites viruses plane crash Pope Francis and to the Europeans to convert to Islam on 23.9.2018.
    Ouragan Florence et tornade Ottawa et ces catastrophes naturelles des punitions d’ ALLAH.Pour éviter la mort des européens par ces punitions d’ ALLAH les tornades fort séisme tsunami volcan les inondations ouragan les grêlons les foudres incendie météorite les virus crash d’avion pape François et aux européens de se convertir a l’islam le 23.9.2018.

  2. 13-09-2018. 9-1-3=5 GOD; 9+2+1+8=20 JESUS CHRIST; 9+1+3=13 MARY; 18-1-3=14 ELIJAH TISHBITE numerele literelor și laturilor numelor divine. Acesta este calculul matematic ceresc care a indicat proveniența uraganului Florence în statele americane Carolina de Nord si Sud și Virginia. Se calculează ziua în care uraganul, taifunul sau ciclonul are impact cu țărmul și în funcție de religia dominantă din zona respectivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW