VESTRA raportează la finalul T3 o cifră de afaceri de peste 14 milioane euro

Vestra, primul cluster specializat în industria utilităților și echipamentelor de automatizare, a încheiat al treilea trimestru al anului 2021 cu o cifră de afaceri de 14,6 milioane euro. Compania previzionează o creștere cumulată a vânzărilor de 15% până la finalul anului și o cifră de afaceri de 24 milioane euro.

Evoluția constantă și rezultatele pozitive obținute, având în vedere condițiile total aparte generate de pandemie, se datorează în primul rând expertizei vaste pe care Vestra o deține în domeniul utilităților și echipamentelor de automatizare. Un alt factor care contribuie la dezvoltarea companiei este strategia de business orientată către oferirea de soluții SMART, care contribuie la eficientizarea consumului de resurse, la dezvoltarea durabilă a mediului de afaceri și a mediului înconjurător.

Datorită parteneriatelor solide cu furnizorii care aduc plus-valoare businessului, dar și a bunurilor și serviciilor distribuite la nivelul pieței, portofoliul de clienți a crescut cu 15% față de anul precedent. Astfel, numai în trimestrul trei, rezultatele financiare arată o cifră de afaceri de 6 milioane euro, ce consolidează previziunea de creștere pentru anul 2021.

În ciuda momentelor dificile pe care le-am întâmpinat anul acesta și a sentimentului general de incertitudine care domină mediul economic, bilanțul înregistrat la finalul trimestrului trei a adus rezultate satisfăcătoare pentru Vestra. Până la finalul acestui an, preconizăm o creștere de 15% a cifrei de afaceri, iar pentru 2022 privim cu optimism, dar și cu prudență către investițiile viitoare în domenii conexe activității noastre.

Chiar dacă pandemia nu ne-a afectat din punct de vedere al cifrelor previzionate, în continuare, am fost afectați din perspectiva interacțiunii umane”, declară Vlad Iftime, Managing Partner Vestra.

 Activitatea de dezvoltare rămâne unul din factorii cheie de evoluție pentru Vestra. În ultimul an, clusterul a dezvoltat brandul Truix, care ajută comunitățile să devină competitive din punct de vedere economic, oferind soluții de tipul Smart City, Cyber Security, instalare, configurare și administrare rețele IT. Mai mult, Vestra continuă să investească în activități conexe și anunță implicarea într-un proiect de aviație destinat mediului de afaceri, care să faciliteze transportul în țară, având în vedere lipsa infrastructurii rutiere.

În prezent, compania desfășoară proiecte care se axează pe partea de utilități publice și de contorizare inteligentă prin comunicații de tip SMART contribuind în același timp la protejarea mediului înconjurător, impactat de schimbările climatice. Cu ajutorul partenerilor, lideri de piață la nivel mondial, Vestra a reușit să ofere clienților cele mai eficiente soluții menite să controleze pierderile de apă sau consumul inutil de energie electrică.

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

WWW