1.6 C
București

Victor Costache, propus la Sănătate, aviz pozitiv în comisiile de specialitate

Victor Costache, propus de Ludovic Orban la Ministerul Sănătăţii, a primit aviz pozitiv în comisiile de specialitate ale Parlamentului. Au fost 14 voturi ”pentru”, un vot ”împotrivă” și 4 abțineri.

În cadrul audierilor el a declarat că guvernul care urmează să se instaleze are de gestionat o serie de crize, cea mai importantă fiind ce a rezidențiatului.

Costache a mai spus că, dacă i se va schimba calitatea de suspect, în cazul acuzaţiilor de malpraxis care i-au fost aduse, îşi va da imediat demisia din funcţia de ministru.

Are 44 de ani și este director medical al Clinicii Polisano din Sibiu și conferențiar la Universitatea Lucian Blaga. După ce a lucrat mai bine de 10 ani în spitale din Franţa, Marea Britanie, Danemarca, Scoţia, Germania, dar și în Quebec, el s-a întors la Sibiu, unde a realizat primele intervenții pe cord deschis din regiune, făcând și prima implantare de valvă hibridă (Intuity) din Transilvania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ULTIMA ORĂ

Calendar

Astăzi La Teatrul de Comedie, Sala Mare, Bucureşti, ”Nunta lui Krecinsky”. Distribuție: Liviu Pintileasa,...

Brexit: Europenii sunt în fața unui an “nebunesc”. Se pregătesc de negocieri importante, într-un timp record

Evenimentele se precipită, Brexitul se apropie, cu toate implicațiile sale legate de dificilele negocieri ale perioadei de tranziție. Analiști politici...

Ucraina: Volodimir Zelenski nu acceptă demisia primului său ministru

Președintele Zelenski a precizat pentru presă că dorește să-i ofere o a doua șansă lui Oleksii Honcharuk să conducă...

TRENDING

Unde mergem

Astăzi. La Muzeul Naţional de Artă al României (Calea Victoriei...