Vrei să faci o carieră din streaming-ul jocurilor video? Sfaturi utile pentru un conținut calitativ!

Tehnologia este extrem de importantă pentru toți, iar mediul online a luat o mare amploare enormă în ultimii ani. Carierele în domenii de acest gen sunt tot mai des întâlnite și apreciate printre adolescenți și tineri. Totuși, este destul de dificil să poți face acest lucru la nivel profesional și este foarte important să ai echipamentele necesare pentru un conținut cât mai calitativ. 

Pe lângă device-urile clasice de care ai nevoie oricum dacă ești pasionat de gaming, precum: PC, tastatură și mouse, va trebui să ai în vedere achiziționarea unor echipamente ce te vor transforma din începător, într-un adevărat profesionist.

Iată ce trebuie să conțină kit-ul tău de streaming!

  1. Microfon sau lavalieră

Dacă îți dorești să faci streaming, este necesar să îți achiziționezi un microfon sau o lavalieră, pentru o calitate superioară a sunetului. Este mai util microfonul, întrucât acesta oferă un sunet mai plin și mai satisfăcător, însă dacă nu ai loc pe birou, sau pur și simplu îți este mai comodă, poți opta pentru lavalieră. Important este să încerci să scapi de emoții, întrucât trebuie să fii stăpân pe tine în momentul în care te adresezi unui public atât de numeros. Prezența unui microfon sau a unei lavaliere, îți ajută urmăritorii să înțeleagă importanța acestui job pentru ține, deoarece depui eforturi pentru a le oferi conținut de calitate. 

  1. Placă de captură

Placa de captură video este un dispozitiv hardware, ce te ajută să înregistrezi semnalul video de la diverse surse. Aceasta are un chip separat și nu îți consumă resursele calculatorul. Este un device extrem de util și de des folosit în streaming, datorită diverselor avantaje oferite. Extrem de important de menționat ar fi că prin intermediului unui astfel de echipament, îți poți și converti evenimentele filmate pe miniDV sau în format VHS, în diferite formate digitale. Dacă îți dorești acest dispozitiv, comandă o placă de captură de pe site-ul Forit.ro și bucură-te de un echipament inovator și foarte util. Plăcile de captură sunt de două feluri: interne și externe. Cele externe se conectează prin porturile USB, în timp ce cele interne, se conectează prin sloturile PCI ale calculatorului. Prin intermediul unei plăci de captură, poți înregistra conținut pentru tine, pe care să îl sotchezi intern în memoria PC-ului, sau să îl împărtășești cu prietenii sau cu comunitatea ta.

  1. O cameră video 

Streaming-ul propriu-zis, se poate face fără probleme și fără o cameră video sau un telefon mobil, întrucât înregistrarea ecranului se face prin intermediul unei aplicații sau a plăcii de captură. Dacă vrei totuși să faci o carieră din această pasiune, trebuie să lași comunitatea să te vadă. Ai nevoie în cazul acesta de un dispozitiv care să te filmeze la o calitate cât mai înaltă. Poți să alegi și un telefon mobil care să facă acest lucru, însă nu este la fel de comod de utilizat și nu găsești destul de ușor un telefon care să ofere o calitate superioară pe parte de video, cum se întâmplă în cazul unei camere video. Te-ar ajuta foarte mult și un trepied pentru mai multă stabilitate.

Așadar, dacă îți dorești un conținut bun pentru tine și urmăritorii tăi, alege să investești în echipamente calitative, care să îți ofere tot confortul necesar pentru a te putea bucura de acest job.

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW