WhatsApp va include un sistem avansat de căutare

În cea mai recentă versiune beta a aplicației WhatsApp, cel puțin pentru iPhone, a fost activată o nouă funcție, aflată în dezvoltare de ceva vreme, ea urmând a le permite oamenilor să efectueze căutări avansate printre conversațiile pe care le-au făcut, scrie idevice.ro, citat de b1.ro.

WhatsApp aduce un sistem avansat de căutare în aplicația pentru telefoane, el permițând efectuarea de căutări pentru tipuri individuale de fișiere. În viitor, WhatsApp ne va permite să căutăm prin conversațiile noastre doar pozele, clipurile video, documentele, link-urile, imaginile de tip GIF, sau fișierele audio pe care le-am trimis, sau pe care le-am primit, de la diverși prieteni.

Aplicația are prezentată nouă funcție împreună cu noua interfață pentru dark mode, și așa vă puteți face o idee cât se poate de clară cu privire la felul în care veți folosi noua funcționalitate. Puteți vedea că sistemul este gândit într-un asemenea fel încât să fie foarte ușor de folosit de către toată lumea, tipurile individuale de fișiere care pot fi căutate fiind listate foarte ușor pentru a fi selectate în WhatsApp de utilizatori.


WhatsApp a gândit acest sistem de căutare avansată într-un asemenea mod încât să nu ne mai oblige să ne uităm prin secțiunea specială a unei conversații pentru a vedea ce fișiere am trimis sau primit. Modificarea este una extrem de importantă deoarece ne va oferi posibilitatea de a beneficia de o experiență mult mai bună în WhatsApp pentru a folosi aplicația, iar ideea de a putea face acest lucru este foarte binevenită de către toți utilizatorii.

WhatsApp lucrează încă din 2019 la această funcționalitate, și abia a activat-o în versiune beta, deci vor mai trece câteva săptămâni bune până când ea va fi lansată în mod oficial.

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW