Xi Jinping, mesaj la 80 de ani de la înființarea serviciilor internaționale de radiodifuziune din China

Cu ocazia împlinirii a 80 de ani de la înființarea serviciilor internaționale de radiodifuziune din China, secretarul general al Comitetului Central al Partidului Comunist Chinez, președintele Chinei și președintele Comisiei Militare Centrale, Xi Jinping, a transmis un mesaj de felicitare tuturor angajaților din domeniu, precum și angajaților străini din China Media Group.

Xi Jinping subliniază în mesajul său că timp de 80 de ani, sub conducerea P.C. Chinez, serviciile internaționale de radiodifuziune au dus mai departe tradițiile glorioase, promovând direcțiile partidului și dezvoltarea Chinei prin vocea reală a poporului chinez. „Sper că veți continua să explorați, să inovați, să întăriți capacitatea de comunicare internațională și să creați un spațiu media cu influențe mondiale, pentru a aduce contribuții și mai mari la realizarea visului de relansare a națiunii chineze și la promovarea construirii comunității cu destin comun al omenirii.

Simpozionul dedicat aniversării a 80 de ani de la înființarea serviciilor internaționale de radiodifuziune a avut loc vineri la Beijing. În cadrul acestuia a fost citit mesajul de felicitare al lui Xi Jinping. Huang Kunming, membru al Biroului Politic al Comitetului Central al P.C.Chinez și șef al Departamentului pentru Propagandă, a avut un discurs în care a afirmat că discursul lui Xi Jinping trebuie studiat pentru ca spiritul acestuia să fie aplicat.

La data de 3 decembrie 1941, serviciul japonez al postului de radio Yan’an Xinhua începea activitățile de transmisie. Inaugurarea istorică a marcat începutul serviciilor internaționale de radiodifuziune ale Republicii Populare Chineze. În prezent, China Media Group transmite global în 44 de limbi străine.

Articol realizat de Radio China International și CCTV

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

WWW