Ziduri de susținere

Zidurile de susținere au un rol extrem de important și trebuie executate doar de către specialiștii din acest domeniu. Zidurile de susținere pot fi construite folosindu-se tehnici și materiale diferite.

Rolul unui zid de susținere este pe lângă cel de a oferi sprijin în cadrul unei construcții, însă acesta mai poate avea și rol estetic. 

La ce folosesc zidurile de susținere

Zidul de sprijin este o construcție în sine, ce-i drept aceasta putând fi destul de redusă în dimensiune. Destinația principală a unui zid de susținere este de a proteja malurile să alunece, mai ales în zonele în care acest lucru se petrece frecvent, când gradul de eroziune este mare și exista pericol să se prăbușească. Porțiunea de pământ este astfel protejata de zidul de susținere.

Zidul de susținere poate avea diferite dimensiuni în funcție de nevoi. Există ziduri mici care ating cel mult înălțimea de 1.5 metri, având de regulă o formă dreaptă și realizată din diferite materiale. Un zid mai mare poate atinge dimensiunea de 4 metri și acesta poate fi făcut inclusiv sub forma unor trepte și ziduri de susținere de peste 10 metri, care sunt extrem de solide.

Ce materiale se folosesc pentru zidurile de susținere

În funcție de materialele folosite și de destinația principala a zidului de susținere acestea sunt de mai multe feluri. Zidurile de susținere pot fi făcute din beton, din piatră sau din lemn. Indiferent de tipul de zid pe care alegi să îl construiești, primul lucru pe care trebuie să îl faci este să găsești meseriașul potrivit pentru aceasta lucrare. Iar dacă nu ai idee nici despre tipul de zid de susținere care ți-ar folosi mai mult, tot specialistul iți poate oferi informațiile de care ai nevoie.

În funcție de tipul de ziduri de susținere de care ai nevoie, va trebui să iți stabilești apoi bugetul. În funcție de material și dimensiune, prețurile variază destul de mult.

Cum poți construi un zid de susținere simplu și rapid

Niciodată nu a fost mai simplu să găsești meseriașul de care ai nevoie indiferent de lucrarea pe care o ai de făcut. Atunci când pe lista de proiecte pe care le ai în plan se afla construirea unui zid de susținere tot ce trebuie să faci este să accesezi aplicația Wilio. Mii de specialiști sunt deja înscriși pe platformă și sunt pregătiți în orice moment să se apuce de treabă. Intră în aplicație și completează cât mai multe detalii în legătură cu proiectul pe care îl ai. Poți furniza informații inclusiv în legătură cu momentul în care iți dorești să înceapă lucrarea și locul în care aceasta se vă desfășură. În cel mai scurt timp, aplicația iți furnizează numeroase profiluri care corespund cel mai bine criteriilor indicate de tine la început.

Avantajul major pe care îl oferă aplicația clienților săi este aceea că toate profilele specialiștilor înscriși pe platformă sunt atent verificate, pentru a nu exista riscul apariției unor situații neplăcute. Totodată lucrările și rezultatele obținute de aceștia sunt continuu monitorizate.

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW