miercuri, 8 iulie, 2020
19.6 C
București

146 de noi cazuri de îmbolnăvire cu COVID-19

Grupul de Comunicare Strategică a dat publicității noul bilanț al pandemiei de coronavirus în România. Au fost înregistrate alte 146 de noi cazuri de îmbolnăvire. 

Până astăzi, pe teritoriul României, au fost confirmate 18.429 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 11.874 au fost declarate vindecate și externate.

La ATI, în acest moment, sunt internați 181 de pacienți.

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 5.287 de  persoane. Alte 75.782 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 385.728  de teste.  

1210 persoane au murit

Totodată, până acum, 1210 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timiș, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Bistrița-Năsăud, Covasna, Dâmbovița, Vrancea, Galați, Caraș-Severin, Mureș, Giurgiu, Bihor, Argeș, Vaslui, Botoșani, Alba, Sălaj, Brașov, Mehedinți, Teleorman, Gorj, Prahova, Vâlcea, Călărași, Maramureș, Olt și Ilfov, au decedat.

- Publicitate -

1 COMENTARIU

  1. Vai di mini ! Cu atatia tineri care merg cate 20 tinandu-se de maini prin oras si prin parcuri si nu poarta masca si numa 146 di imbolnaviri in tota nostra tara ? o sa se infurie tare teroristii astia di doftori ca nu mai aiu cazuri di cavit 19 pi la noi !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ULTIMA ORĂ