-3.5 C
București
vineri, 27 noiembrie

4 accesorii care te ajută să-ți folosești telefonul mult mai ușor

Recunoaște, telefonul mobil a devenit o prelungire a mâinii tale. Nu-ți face griji, și noi suntem în aceeași situație. Folosim smartphone-ul pentru aplicațiile cu GPS, ca să evităm străzile aglomerate, ne comandăm haine, mâncare, excursii și bilete de avion tot de pe el, urmărim starea vremii și facem multe poze. 

La fel de probabilă este și situația în care ai ales să folosești o mulțime de accesorii pentru telefon care îți fac viața mai ușoară și care te ajută să te bucuri de toate calitățile cu care vine la pachet un smartphone. Știi, însă, care sunt cele care nu ar trebui să-ți lipsească?

Am realizat pentru tine un top al celor mai utile accesorii care te ajută să îți folosești telefonul mobil la capacitate maximă, așa că citește acest articol în continuare pentru a afla care sunt cele mai populare. 

Popsocket-urile

Dacă nu folosești deja unul, ar trebui să comanzi online un popsocket. Acest accesoriu nu doar că te va ajuta să eviți situațiile neplăcute în care telefonul tău ar ateriza din mâna ta direct pe podea sau pe o altă suprafață dură, ceea ce l-ar trimite direct în service sau, mai rău, la gunoi! Popsocket-ul vine cu un plus de design care îți va face smartphone-ul unic! Poți alege dintre modele cu imagini din univers, cu animale, cu grafice sau cu simboluri care te definesc. Găsești popsockets la un click distanță, pe BrandGSM.ro, de unde poți alege dintr-o gamă vastă de produse accesoriile care ți se potrivesc. 

Husele de telefon

Cine a spus că o husă de telefon are doar rolul impus de denumirea sa? Desigur, atunci când aducem în discuție husele apărute acum zece ani, vorbim de accesorii cu o singură destinație, însă în 2020 lucrurile stau cu totul altfel. Cardul, banii sau cărțile de vizită pot fi acum la îndemână oriunde te-ai duce, pentru că multe dintre husele de telefoane au și buzunare speciale pentru aceste obiecte. Îl acest fel, nu trebuie să mai iei după tine și geanta sau rucsacul când ieși la plimbare sau când dai o fugă până la magazin, pentru că poți avea tot ce ai nevoie în husa de telefon. 

Suporturile auto pentru telefon

De o utilizare cât mai sigură și mai eficientă a telefonului tău mobil se va ocupa și suportul auto. Atât de folositor cât timp conduci, când mâinile trebuie să stea doar pe volan, și nu pe mobil. Poți urmări fără riscuri și fără a-ți lua ochii de la drum aplicația ta favorită care te scoate din ambuteiaje, fixând telefonul în suportul special, care poate fi cu magnet sau cu brațe care securizează smartphone-ul. Mai mult decât atât, poți observa notificările și poți decide dacă e cazul sau nu să efectuezi vreun apel, în funcție de importanța mesajelor primite.

Bluetooth-ul auto

Și dacă tot suntem la capitolul șofat, probabil știi deja de noua lege rutieră care interzice total utilizarea mobilului cât timp conduci. Asta te obligă, practic, să tragi pe dreapta dacă vrei să suni sau să trimiți mesaje. Varianta mai eficientă este de a folosi o cască cu Bluetooth, care se va conecta la telefonul tău, sau de a utiliza Bluetooth-ul mașinii, dacă aceasta este prevăzută cu această tehnologie. Nu risca amenzi sau accidente, folosind telefonul la volan!

Acestea au fost cele mai importante patru accesorii pentru telefonul tău mobil care te vor ajuta să îl folosești mult mai ușor. Tu de care te folosești cel mai des și pe care nu l-ai vedea exclus din arsenalul de lucruri pe care le folosești cu regularitate?

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW