0.6 C
București
luni, 30 noiembrie

5 elemente care contribuie la crearea unei atmosfere de confort în casa ta

Locuința ta trebuie să fie confortabilă, ținând cont de numărul de ore pe care le petreci în interiorul casei. Din acest motiv, fiecare încăpere poate fi o oază de relaxare și voie bună, în care toată lumea să se simtă bine. Vrei să știi care sunt elementele care te ajută să creezi o atmosferă de confort în locuință? Ține cont de sugestiile de mai jos!

Perne

Primul element care îți oferă confort și schimbă aspectul unei încăperi este dat de perne, de diverse dimensiuni. Poți alege modele de perne cu imprimeuri grafice sau florale, din materiale naturale sau perne supradimensionate în nuanțe de alb și gri, care îmbogățesc confortul patului sau a canapelei. În ceea ce privește asortarea pernelor decorative, nu ești obligat să respecți anumite reguli. Folosește perne de diferite forme, culori și mărimi pentru a înveseli o încăpere. Poți opta și pentru regula celor trei culori sau modele, pornind de la culoarea predominantă a canapelei sau culori diametral opuse, pentru a crea o zonă de accent.

Covoare și traverse

Dintr-un spațiu primitor și funcțional nu ar trebui să lipsească nici covoarele și traversele. Dacă ai un hol lung, alege traverse de la Somproduct.ro, care contribuie semnificativ la decorarea unei astfel de încăperi. Chiar dacă ai un hol mic, găsești traverse de diferite dimensiuni și culori, confecționate din materiale rezistente, care să contribuie la confortul din casă. În ceea ce privește alegerea covoarelor, trebuie să ții cont de împărțirea spațiului în mod echilibrat. Astfel, ideal ar fi ca în living să ai jumătate de podea acoperită și jumătate neacoperită. Pentru un living spațios, covorul poate fi așezat în fața canapelei, pentru a simți sub picioare covorul și nu pardoseala. 

Lumânări și lămpi

Într-o locuință confortabilă, cu design elegant, lumânările și lămpile sunt alegeri extrem de potrivite. Un sfeșnic cu lumânări, plasat pe o masă sau deasupra șemineului, îți poate aduce căldură și romantism în încăpere, ideale pentru o seară relaxantă. Folosește corpuri de iluminat moderne, cu aspect industrial, folosind lămpi de perete metalice sau lămpi cu pandantiv, în cazul în care îți dorești un stil industrial.

Pufuri și perne de podea

Pufurile reprezintă unele dintre cele mai confortabile obiecte pe care le poți avea în casă. Numite și beanbags, acestea sunt articole pentru odihnă care se pot muta ușor și arată ca niște perne mari și rotunde. Fotoliile puf sunt umplute cu burete, fibre reciclate sau bile de polistiren, pe care poți sta comod atunci când citești sau savurezi o cafea. La fel de importante sunt și pernele de podea, ideale pentru camera copiilor, care le oferă confort atunci când se joacă pe jos. Mai mult, acestea pot fi folosite în locul unei banchete de la capătul patului.

Măsuța de cafea

În afară de elementele enumerate, trebuie să ții cont de faptul că livingul reprezintă un spațiu de socializare. De aceea, piesele de mobilier pot fi orientate una către cealaltă, astfel încât participanții la dialog să stabilească și o legătură vizuală, nu doar auditivă. Punctul comun dintre aceste obiecte de mobilier poate fi reprezentat de o măsuță elegantă de cafea, pe care poți așeza ceștile, cărțile și mici obiecte de decor, astfel încât să te simți confortabil în încăpere.

Ține cont de recomandările noastre și transformă-ți locuința într-un spațiu cald, confortabil și primitor, în care să te întorci de fiecare dată cu drag!

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW