5 idei de coafuri cu bucle realizate cu ondulatorul

Un ondulator de păr bun e mană cerească la casa unei femei. Tot ce trebuie să faci este să rulezi șuvița în jurul instrumentului de coafat, să aștepți în funcție de timpul recomandat pe ambalaj și apoi să dai drumul unui onduleu perfect.

Odată ce ai obținut bucle desăvârșite, nu îți mai rămâne decât să încerci farmecul câtorva dintre variantele de coafuri pe care ți le recomandăm în rândurile de mai jos. Află cum să folosești un ondulator și cum să îți aranjezi buclele angelice de la noi!

Cum faci bucle superbe cu ondulatorul

Dacă știi să îl folosești, un ondulator de păr este un gadget multifuncțional! Te poate ajuta să obții bucle lejere, dar și onduleuri mai strânse și mai glam: totul depinde de specificul coafurii la care visezi.

Înainte de a folosi ondulatorul, spală-te pe cap, apoi usucă bine părul. Ai grijă să nu lași nicio șuviță umedă, fiindcă acestea vor sfârși arse, ceea ce nu îți dorești, cu siguranță. După ce părul tău e uscat, moale și catifelat, aplică un produs de protecție termică și gata ești pentru întâlnirea cu ondulatorul.

Desparte părul în șuvițe, a căror grosime să reflecte natura buclelor. Cel mai bine e să începi cu onduleuri lejere și cu un ondulator cu clemă de prindere, mai ales dacă nu ai experiență. Prinde vârful șuviței cu clema și rulează apoi în interior. Când ai ajuns la câțiva centimetri de rădăcină, așteaptă 10 secunde, apoi dă drumul părului și continuă-ți misiunea.

Esențial este și produsul pe care îl folosești. Alege ondulatoare de păr de calitate, produse profesionale despre care știi că își vor face treaba perfect. Un astfel de exemplu este ondulatorul de păr cu clapetă Babyliss BaByliss Pro 19 mm, ideal pentru bucle lejere și pentru o coafură relaxată, în cel mai scurt timp și fără efort.

Sursa foto: Pastel3. Ondulator de par cu clapeta- Babyliss BaByliss Pro 19 mm | Ondulator de par cu clapeta- Babyliss BaByliss Pro 19 mm

5 coafuri superbe cu bucle

Acum că ai un păr buclat precum un înger, nu mai rămâne decât să mulțumești ondulatorului tău și să testezi ideile de coafuri cu bucle propuse de noi!

Coadă de cal joasă din bucle

Una dintre cele mai frumoase modalități de a-ți pune în evidență buclele este prin intermediul unei cozi de cal. Începe prin a îndrepta părul, ca să te asiguri că ai o textură netedă în partea superioară. Formează apoi o coadă joasă, prinde cu un elastic camuflat de o șuviță de păr și definește bucle lejere cu ondulatorul. Efectul e extrem de sofisticat!

Coc din bucle

Una dintre cele mai simple și mai frumoase coafuri cu bucle este un coc la baza cefei. De data aceasta, ondulează direct tot părul, alegând însă bucle mai strânse. Lasă câteva șuvițe să îți încadreze chipul și apoi răsucește restul părului la ceafă. Prinde cu agrafe de păr sau cu un accesoriu-bijuterie și pulverizează fixativ cu generozitate.

Jumătate sus, jumătate jos

Celebra coafură half up, half down parcă arată și mai bine atunci când la mijloc sunt bucle superbe. Ondulează tot părul și prinde partea din dreptul calotei într-un coc în vârful capului. Piaptănă buclele rămase pe spate și aplică fixativ, ca să te asiguri de rezistența coafurii!

Coadă împletită

La ce bun să îți mai faci bucle dacă îți împletești părul, te poți întreba? O coadă împletită din bucle va arăta mult mai angelic și va rezista mai frumos decât cea formată pe părul drept. Ondulează mai întâi părul, apoi prinde-l într-o coadă extrem de lejeră, care să atârne frumos pe spate. Extrage câteva șuvițe care să îți încadreze fața și vei semăna cu o prințesă!

Sursa foto: pxhere.com

Coafură cu bucle și cărare pe o parte

Captează puțin din glamour-ul vechiului Hollywood cu această idee superbă de coafură cu bucle. Înainte de a începe să ondulezi părul, trasează o cărare laterală, pe partea care te avantajează cel mai tare, și pulverizează fixativ la rădăcină. După ce ai terminat de buclat părul, trece ușor o perie prin el, pentru un efect diafan, și finisează cu un spray de strălucire. Vei fi cea mai frumoasă dintre toate!

Acestea sunt cele mai frumoase coafuri cu bucle! Recreează farmecul lor și bucură-te de un aspect angelic și diafan! 

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW