5 modalități de a asorta o pereche de botine în această iarnă

Un accesoriu vestimentar și practic pentru perioada iernii este perechea de botine. Acestea îți oferă libertatea de a te simți confortabilă, de a te proteja de frig și zăpadă și, bineînțeles, de a fi în trend cu moda. 

Consultă lista următoare pentru a afla modalitățile prin care poți asorta o pereche de botine pentru iarna aceasta.

Poartă botinele cu rochii

Botinele purtate peste cei mai chic ciorapi de damă alături de o rochie elegantă pot întoarce privirile pe stradă. Apelează la rochia ta, fie aceasta scurtă sau lungă, și asorteaz-o la botinele tale de iarnă pentru confortul și căldura de care ai nevoie.

Poți alege o rochie extravagantă alături de o pereche de încălțăminte neutră pentru a scoate în evidență articolul de îmbrăcăminte, sau poți opta pentru o pereche de botine dichisite și o rochie fină și simplă.

Poartă botinele cu fuste

Botinele pentru sezonul rece se potrivesc de minune cu fustele. Etalează-ți silueta asortând perechea ta favorită de încălțăminte, alături de o pereche de ciorapi fără cusur, la fusta potrivită.

Alege o pereche de botine cu talpă groasă pentru fustele scurte, potrivite pentru plimbările de zi sau pentru evenimentele de seară alături de familie prieteni sau colegii de muncă sau facultate.

Îmbracă o pereche de șosete simple sub ghetele lungi până la genunchi și îndrăznește să porți fusta mini alături de o cămașă dichisită și un palton lung.

Alege o pereche de botine cu toc înalt pentru fustele office și de lungimi medii și lungi.

Poartă botinele cu pantaloni

Botinele se potrivesc excelent cu pantalonii. De exemplu, o ținută trendy este caracterizată printr-o bluză specifică iernii și jeans trecuți de genunchi sub care se află o pereche de ciorapi subțiri. La această garderobă este potrivită o pereche de botine joase, dintr-un material de calitate.

Pentru pantalonii office, perechea de încălțăminte trebuie să arate un aspect estetic și rafinament. O pereche de botine pentru sezonul iernii este potrivită atât pentru drum cât și pentru orele petrecute la birou.

Poartă botinele cu colanți

Colanții sunt o alternativă mai călduroasă a ciorapilor, aceștia pot avea diferite materiale de la cel textil de bumbac până la piele sau raiat. 

Colanții se asortează perfect cu o pereche de botine de iarnă. Un exemplu chic poate fi o bluză oversized, lungă și o pereche de colanți dintr-o textură simplă și mată, potrivită pentru orice tip de siluetă. Adaugă o pereche de botine pe măsura și stilul tău pentru a te simți confortabil.

Poartă un palton lung la botinele cu toc

Încălțămintea cu toc oferă aspectul unor picioare lungi și zvelte. Acestea vin frumos așezate pe corp alături de un palton lung. Poți opta, de asemenea, și pentru un palton scurt însă alege botinele cu toc mai mic pentru a se putea potrivi.

Tipurile de botine pentru iarnă

Există mai multe tipuri de botine pe care le poți încerca și purta la vestimentațiile tale:

 • Botine cu fermoar,
 • Botine cu șiret,
 • Botine cowboy,
 • Botine franțuzești,
 • Botine cu vârf pătrat,
 • Botine cu vârf alungit,
 • Botine cu talpă ortopedică,
 • Botine cu toc cui, 
 • Botine glamour,
 • Botine cu ținte,
 • Botine stiletto,
 • Botine de munte.

Botinele și ținutele menționate sunt potrivite pentru zilele răcoroase de iarnă în care vrei să te simți trendy și cu stil. Adaugă vestimentației o geantă care să fie în ton cu culoarea și stilul hainelor alături de bijuteriile tale favorite.

- PROMO - img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW