6 Aspecte ale unei afaceri de reparatii GSM care pot asigura succesul

  • Locatia

Locatia este unul din aspectele cele mai relevante pentru succesul unei afaceri de reparatii telefoane. Poate fi decisiva pentru succesul viitor al afacerii dumneavoastra. Amplasarea atelierului dumneavoastra de reparatii GSM trebuie considerata intr-o maniera care sa ia in calcul atat accesul facil al celor din zonele rezidentiale cat si al celor din zonele de birouri.

Daca oferiti ridicarea si livrarea telefoanelor, atunci nu este nevoie sa indepliniti conditia anterioara in ceea ce ii priveste pe clientii dumneavoastra vechi si fideli, insa in mod clar aveti nevoie de o locatie buna pentru atragerea de clienti noi. Locatia ideala este economica, spatioasa si va atrage un numar mare de persoane.

  • Tehnicieni GSM cu experienta

Gasirea unor tehnicieni priceputi si experimentati este o sarcina dificila pentru cei din domeniul GSM. Exista o tendință de migrare a tehnicienilor începători, care uneori duce la o povară enormă pusă asupra proprietarului companiei de reparații telefoane la intervale regulate.

Asadar, trebuie mereu sa aveti tehnicieni in plus pentru a evita sa ajungeti in asemenea crize. Trebuie sa existe un echilibru intre tehnicienii juniori si cei seniori. Conform portalului www.reparatiitelefoane.ro este de asemenea important sa instruiti tehnicienii juniori repede, astfel incat acestia sa fie pregatiti sa preia si sarcini mai grele si mai complicate.

Un bun tehnician va ajuta la cresterea productivitatii intregii companii, finalizand sarcinile mai repede si mai precis decat altii.

  • Piese de rezerva

Disponibilitatea pieselor de rezerva este cel mai important lucru in industria de reparatii telefoane. Veti putea oferi servicii rapide doar daca aveti piese de rezerva la dispozitie. In lipsa acestora, nu veti putea executa reparatiile. Uneori, operatiile sunt intarziate din cauza timpului necesar obtinerii pieselor compatibile.

Asadar, daca doriti sa va dezvoltati, trebuie sa va asigurati ca aveti furnizori si vanzatori de incredere pentru piese de rezerva in localitatea dumneavoastra. Este de asemenea important sa faceti stocuri pentru piesele de rezerva, in cantitati optime. Daca stocurile sunt prea mari, veti pierde pe termen lung, preturile pieselor de rezerva scazand frecvent. Trebuie de asemenea sa va asigurati ca furnizorii de piese de rezerva nu va suprataxeaza.

  • Servicii rapide

Telefoanele mobile din ziua de azi devin indispensabile, si cu totii ne dorim ca ele sa fie reparate cat de repede se poate; oamenii nu sunt dispusi sa astepte prea mult. Cu toate informatiile vitale stocate in ele, inlocuirea temporara a unui telefon sau a unei tablete devine de asemenea mai dificila. Asadar, daca va doriti ca firma dumneavoastra sa creasca si sa aiba o buna reputatie pe piata, trebuie sa aveti resursele necesare pentru a asigura rapiditatea serviciilor.

  • Automatizarea

Daca doriti ca firma dumneavoastra sa fie una profesionista, este necesara automatizarea intregului proces.

  • Ofertarea

Pentru orice firma, indiferent daca este una de reparatii telefoane sau una de reparatii electrocasnice, este preferabil sa mentineti ofertele de pret pentru reparatii sub estimarile concurentei. Din nefericire, este o provocare sa mentineti preturile mai mici decat ale altora, pastrand in acelasi timp calitatea crescuta a serviciilor. Anumite persoane pot pune la indoiala calitatea serviciilor daca cotati un pret prea scazut. Mai mult, acest lucru ar putea duce la pierderi masive. Cu toate acestea, este esential sa castigati o buna reputatie, precum si o clientela numeroasa.

Pe de alta parte, trebuie de asemenea sa stiti ca nu puteti oferi servicii de reparatii telefoane excelente la preturi prea scazute. Asadar, aceasta decizie trebuie sa o luati si in functie de clientela dumneavoastra.

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW