6 Plante ideale pentru creșterea imunității

Se face din ce în ce mai frig și pentru a te feri de răceli și viroze, cea mai bună soluție este să-ți fortifici imunitatea, sistemul de protecție al organismului tău.

Pentru a avea un organism puternic și sănătos, trebuie să ai o dietă echilibrată, să te odihnești suficient și să petreci cât mai mult timp în aer liber. Dar uneori aceste lucruri nu sunt de ajuns și organismul are nevoie de puțin ajutor și din afară. În acest sens, pentru a-ți măriri imunitatea, îți recomandăm un supliment alimentar minune: Astralicine.

Astralicine este un supliment alimentar ideal ca antiviral, analagezic, antiseptic și antitusiv. El este fabricat din Astralagus, Lemn Dulce, Soc, Ghimbir, Ienupăr și Piper, niște plante cu proprietăți medicinale deosebite.

Iar dacă ești curios cum îți ajută concret organismul să se fortifice, fiecare din aceste ingrediente, ți-am pregătit mai jos o listă cu efectele lor asupra imunității.

6 Plante cu proprietăți medicinale miraculoase pentru imunitate

Astralagus

Astralagus este considerată una din cele 50 de plante fundamentale folosite în medicina tradițională chineză. De la Astralagus se folosesc în general rădăcinile care acționează ca un tonic fizic și mental. Chinezii folosesc Astralagus în diferite formule medicinale pentru a-și fortifica Wei Qi-ul sau Chi-ul pe care îl consideră un scut al organismului împotriva amenințărilor din exterior, exact așa cum ne gândim și noi la sistemul imunitar. Printre multe alte beneficii pentru sănătate. Astralagus este recunoscut ca un imunositmulator, care activează limfocitele T și celulele NK și crește nivelul de imunoglobine care neutralizează toxinele și microbii de la nivelul sângelui și al limfei.

Lemn Dulce

Lemul Dulce asigură un aport bogat de fitonutrienți pentru organism, dar și de substanțe bioactive, necesare în restabilirea echilibrului de la nivelul sistemului imunitar. Persoanele cu o imunitate scăzută, sau cele care pur și simplu vor să-și fortifice imunitatea, trebuie să consume Lemn Dulce deoarece aceste ajută corpul să-și mărească capacitatea de autoapărare. Mai mult, Lemnul Dulce este bun și pentru sistemul digestiv și cel excretor, care au fiecare câte un rol foarte important pentru menținerea stării de sănătate a organismului în perioadele dificile ale anului.

Soc

Socul este atât de benefic pentru imunitate și atât de răspândit în țara noastră, încât, dacă fiecare dintre noi am profita de el cum se cuvine, cu toții am depăși mult mai ușor sezoanele de răceli și gripă. Ca plantă, socul este foarte ușor de recunoscut datorită florilor sale mici și albe, care înfloresc în buchețele și care emană un miros parfumat, fermecător. Consumul din preparate din soc este extrem de benefic pentru organism, iar efectele sale nu se rezumă doar la creșterea imunității, ci includ și reducerea inflamațiilor, îmbunătățirea tranzitului intestinal sau reglarea nivelului de zahăr din sânge.

Ghimbir

Ghimbirul nu este doar un condiment apetisant, care stimulează pofta de mâncare și dă preparatelor culinare o savoare incredibilă, ci și o plantă medicinală cu rol important în fortificarea imunității. Consumul de ghimbir este recomandat atât persoanelor cu o imunitate scăzută, cât și celor care suferă de boli autoimune, deoarece reglează răspunsul imunitar al organismului la influența acestora și ajută corpul să se vindece mai repede. În plus, ghimbirul este perfect și pentru accelerarea metabolismului, stimulează circulația sângelui și are efecte pozitive în cazul diferitelor afecțiuni ale stomacului.

Ienupăr

Ienupărul este atât de bun pentru organism încât extractul din fructele sale se folosește des în preparate menite să susțină rezistența corpului la situații suprasolicitante. Cu alte cuvinte, ienupărul este bun nu doar în sezonul de răceli și gripe, ci oricând treci printr-o perioadă mai dificilă în viața ta, fie că este vorba de probleme profesionale sau personale, sau pur și simplu trebuie să te pregătești pentru susținerea unui examen, un lucru care îți slăbește bariera de protecție a corpului din cauza stresului.

Piper

Piperul este cunoscut din moși strămoși ca un tratament benefic pentru întărirea imunității, dar și pentru recăpătarea stării de bine. Ca leac băbesc, piperul se folosește simplu, amestecat cu apă călduță și băut dimineața pe stomacul gol, dar este mult mai plăcut de consumat și mai eficient dacă este administrat sub formă de suplimente alimentare care conțin o cantitate optimă de piper și alte ingrediente cu efecte pozitive pentru organism.

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

WWW