luni, 25 mai, 2020
15.2 C
București

A fost înființată Health East Europe

A fost înființată socitatea Health East Europe în România pentru a oferi sprijin membrilor societăților de ajutor reciproc în domeniul sănătății din țările din Europa de Est.

Administrator unic al Health East Europe a fost numit Giulio Bertola, coordonator la nivel național al rețelei dinamice Health Italia, cu o activitate în România de peste 20 de ani, unde de altfel a deținut importante funcții instituționale, precum vicepreședinte al Camerei de Comerț Italiene pentru România și Prim Vicepreședinte al Confindustria România, fiind chiar unul dintre membrii fondatori ai Confindustria România în 2003.

Giulio Bertola este un om de afaceri cunoscut și apreciat, care a participat de-a lungul anilor, datorită competenței sale, la importante și complexe procese de internaționalizare ale unor prestigioase societăți italiene în România în sectoare precum: energie, transporturi, industrie, industria textilă.

Am dorit să profit de această provocare nouă și ambițioasă în domeniul sănătății, deoarece acesta reprezintă un sector sensibil și strategic pentru România. Evoluția sistemului privat de sănătate din România, în ultimii ani, a cunoscut o dezvoltare incredibilă, iar excelența obținută în unele specialități, precum chirurgia cardiovasculară, chirurgia robotică și neurochirurgia, se datorează și investițiilor structurale și transferului de know-how medical ale unor societăți italiene prezente în România. Prin urmare, contribuția activă la punerea în aplicare a interacțiunii și a dialogului cu structurile medicale pentru a îmbunătăți asistența oferită membrilor de către societățile de sprijin reciproc în domeniul sănătății care își desfășoară activitatea în țările din Europa de Est este o misiune de mare responsabilitate managerială, dar și cu un conținut etic social”, a declarat Giulio Bertola.

Health East Europe a fost înființată la București de Health Italia S.p.A, societate listată pe piața AIM Italia, una dintre cele mai mari societăți independente de pe piața italiană care își desfășoară activitatea în sistemul de asistență medicală integrativă și în gestiunea procesului de asigurare a sănătății persoanelor.

Health Italia S.p.A este membru al Assolombarda, cea mai importantă asociație din Confindustria italiană și a înregistrat câteva performanțe financiare deosebit de interesante, precum veniturile operaționale care în 2018 s-au ridicat la 22.364.821 EUR, înregistrând o creștere de + 25,7%, comparativ cu 17.789.894 EUR în 2017. Numără peste 385.000 de membri asistați și peste 3.000 de promotori precum și 3.495 structuri sanitare agreate pe teritoriul Italiei dar și în România.

Intrarea pe piața din România, comparativ cu celelalte țări vecine, a fost determinată atât de faptul că țara noastră are aproximativ 19 milioane de locuitori, cât și de faptul că România se bucură de o poziție privilegiată din punct de vedere geografic în întreaga zonă a țărilor din Europa de Est.

- Publicitate -

1 COMENTARIU

  1. HEALTH 6/17 CHRIST 6, ELIJAH 6, TISHBITE 17; H.EAL.TH. H-Hydrogen, EAL-Elijah, TH-Tishbite. The hydrogen of Christ and Elijah Tishbite. Hidrogenul e Creationismul care se infaptuieste prin Duhul Sfant dupa Casa Raiului in care stau si din faptele mele, intre anii 2004-2070 leat 7512-7578 (Lumea vazuta si nevazuta, Cosmosul infinit, Pamantul si Adam cu Eva). Exemple: carnea alba a pestilor creata dupa faianta alba din bucatarie; orca creata dupa tavanul negru din structura de placi de polistiren cu litere bizantine albe; nebuloasa Bumerang creata dupa macheta Turnurilor Gemene Petronas din Kuala Lumpur, Malaezia s.a.m.d.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ULTIMA ORĂ

InspiraTIFF cu Mihnea Măruță, pe TIFF Unlimited. Primul invitat: Cristi Puiu

O serie de interviuri reunite sub umbrela InspiraTIFF, un proiect nou conceput de echipa Festivalului Internațional de...

Independența Film vine la tine acasă cu Parazit și alte filme premiate cu Palme d’Or

Independența Film, casa de distribuţie care promovează în România de peste 20 de ani filme independente de...

NASA anunță primul zbor cu astronauți americani la bord al unei rachete SpaceX

Doi astronauți americani vor decola la 27 mai, la bordul unei rachete SpaceX, acesta fiind primul zbor...

Benjamin Netanyahu, deferit justiției pentru corupție. Impact asupra guvernului de coaliție recent anunțat

Este pentru prima oară în Israel când un șef de guvern se află pe banca acuzaților. Abia...