7.6 C
București
sâmbătă, 24 octombrie

A fost lansat programul Start-Up Nation 2018: Ministerul IMM-urilor acordă finanțare de 2 miliarde de lei pentru 10.000 de proiecte

Ministerul pentru Mediul Afaceri, Comerț și Anteprenoriat a lansat joi aplicația pentru Start-Up Nation 2018. Prin acest program, 10.000 de proiecte beneficiază de o finanţare nerambursabilă de 200.000 de lei de la stat.

Bugetul total alocat programului Start-Up Nation este de 2 miliarde de lei.

Anteprenorii vor avea la dispoziție 30 de zile lucrătoare pentrua  depune proiectele prin care să primească finanțare.

Astfel, fiecare solicitant trebuie să-şi creeze cont de înscriere, să completeze online planul de afaceri şi să încarce documentele însoţitoare, indicate în anexele publicate pe site-ul Direcţiei de Antreprenoriat şi Programe pentru IMM-uri, arată ZF.

De altfel, de finanţarea acordată prin programul Start-Up Nation 2018 pot beneficia societăţile înfiinţate după data de 30 ianuarie 2017, care activează în domeniile: producţie, industrii creative, servicii şi comerţ. Pentru a participa la program, societăţile trebuie să creeze cel puţin un loc de muncă cu normă întreagă pe o perioadă nedeterminată şi să menţină locul de muncă ocupat cel puţin doi ani după finalizarea implementării proiectului.

Programul Start-Up Nation are drept scop stimularea înfiinţării de noi întreprinderi mici şi mijlocii, sprijinind financiar tinerii antreprenori.

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW