7.1 C
București

A început a unsprezecea ediție a Festivalului Italian

Între 27 mai și 15 iunie are loc ediția cu numărul 11 a FESTIVALULUI ITALIAN, seria de evenimente dedicate promovării produselor autentice made in Italy în România.

Festivalul Italian este organizat ca în fiecare an de ICE-Agenția Italiană pentru Comerț Exterior, sub patronajul Ambasadei Italiei la București.

Iubitorii de frumos şi de bun gust sunt invitaţi cu această ocazie să facă o călătorie în lumea stilului de viaţă italian, de-a lungul căreia se îmbină gastronomia, moda, cosmetica și cultura.

Între 27 mai și 15 iunie va fi organizată săptămâna bucătăriei italiene în cadrul principalelor restaurante cu specific italian din București precum și în cadrul deli-shop-urilor italienești, ce vor oferi reduceri, vor organiza demonstrații culinare sau degustări de produse, săptămâna modei italiene pe perioada căreia mai multe magazine cu branduri italiene din Bucureşti vor promova stilul vestimentar “Made in Italy” prin oferte speciale. Din program vor face parte și numeroase evenimente culturale.

Pe lângă evenimentele dedicate publicului larg, în cadrul Festivalului Italian vor avea loc evenimente destinate profesioniştilor în domeniu şi societăţilor de profil. Pe 28 mai va fi organizată ediția 2019 a evenimentului “Italian Beauty & Care Day”, în cadrul căreia producătorii italieni vor prezenta profesioniștilor români din domeniul produselor de înfrumuseţare şi de îngrijire personală produse de înaltă calitate Made in Italy.

Pentru program si detalii cu privire la evenimentele Festivalului Italian vă rugăm să consultaţi pagina de facebook a manifestării (https://www.facebook.com/FestivalItalian/) precum si site-ul oficial al festivalului (www.festivalitalian.ro).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ULTIMA ORĂ

Inspecția Muncii anunță Programul cadru de acțiuni pentru anul 2020

Acțiunile de control desfășurate de Inspecția Muncii în cursul anului 2019, s-au concretizat în următoarele rezultate: numărul...

Mirabela Miron lansează seria conferințelor „Antreprenoriat și Leadership Feminin”

Mirabela Miron, președinte U.G.I.R. Regiunea Nord-Est, organizează o primă conferință despre Antreprenoriat&Leadership Feminin, cu un titlu sugestiv: „Estetica minții feminine”....

Profit și afaceri în creștere pentru service-urile auto

In perioada 2013- 2018 cifra de afaceri inregistrata de unitatile reparatoare auto (cod CAEN 4520) a inregistrat...

Cum își croiește viitorul politic Vladimir Putin: în primul rând, un guvern nou axat pe relansarea economică

Corespondenții presei străine la Moscova au urmărit cu mare interes ce a vizat de fapt Vladimir Putin prin schimbarea...

TRENDING

Emmanuel Macron pledează pentru «reinventarea» Politicii Agricole Comune

Pericolul pentru agricultura noastră, a subliniat Emmanuel Macron...